Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Tusa, la cutite cu fostul ei sfetnic de nadejde

In primavara, fostul jurnalist St. Catalin Iordache nu mai prididea s-o laude pe liberala Diana Tusa, pe care o consilia in probleme de imagine. Ca e tinara, ca e ambitioasa, ca are alta viziune intr-ale politicii, ca vine cu un suflu nou, proaspat si sanatos. Iata si o mostra de cum aratau limbile pe care i le aplica Iordache Dianei Tusa, citez dintr-un articol publicat pe blogul sau: "Tinind copilasul acela in brate, Diana a demonstrat ca, oriunde, oricind, poate sa fie Om si, mai ales, ca se comporta anormal de normal ca un OM. Am fost fericit ca am trait un astfel de moment, pentru ca gestul Dianei, repet, absolut natural, m-a facut, cel putin pe mine, sa gindesc altfel despre oameni, dar si despre ea...Multumesc, Diana!"
Tusa s-a lasat consiliata de Iordache, iar rezultatele s-au vazut imediat: sfaturile fostului jurnalist au pus-o in ipostaze penibile, care ne-au dat noua, cei de la Scormonitoru', ocazia sa facem multa caterinca, "sa ne ridem", ca sa zic asa. Va amintiti, cred, faza aia cind Tusa a vopsit niste balansoare intr-un parc al primariei, iar o saptamina mai tirziu acestea au fost schimbate, caci parcul trebuia sa intre de mai multa vreme intr-un program de modernizare, in colaborare cu firma Galmopan. Iordache, care il consilia si pe fostul primar Cibu, ar fi trebuit sa afle de la primarie (caci doar toata ziua ardea gazul in Casa Alba) ce-i cu parcul respectiv si sa-i explice lu' tanti Tusa ca nu-i cazul sa mearga acolo cu pensula in mina. Alta actiune de imagine terminata prost a fost si cea cu varuitul a 3 copaci si arbusti, undeva in Bariera Calarasilor.
E, nu a trecut nici jumatate de an de la odele pe care i le ridica Iordache liberalei Tusa, iar lucrurile s-au schimbat radical. Suparat, probabil, pentru ca Tusa a renuntat la serviciile lui, fostul sfetnic a inceput s-o ia la ranga. Tot pe blogul sau, citez dintr-un articol postat joi, 11 septembrie: "Sincer, nu i-as fi dat eu prea mare importanta, dar cind astazi isi intreaba retoric mina aia de cititori de pe blog daca nu cumva ar fi bine ca seful ei de partid (Cibu - n.r.), care-i in virsta si care nu i-a tras vreo doua la fund cind trebuia, ar fi cazul sa nu mai candideze am ajuns la concluzia ca domnisoarei (Tusa - n.r.) ii trebuie musai un dus rece".
Daca prin aprilie Iordache visa la dusuri calde impreuna cu Diana Tusa, acum el considera ca "domnisoara" trebuie balacita in apa rece si, eventual, tinuta asa vreo doua zile, poate-poate face pneumonie si nu mai e in stare sa-si sustina propria-i campanie electorala pentru parlamentarele din toamna.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii