Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Tusa i-a dus pe jurnalisti cu presul pina la Bruxelles

Sint unul dintre acei multi ziaristi care nu au fost premiati la Gala Presei Brailene, organizata de liberala Diana Tusa, in data de 3 mai 2008. Evident, sint ofticat ca nu am luat nici un premiu, ca nu am avut ocazia sa urc pe scena sa ridic statueta, sa ma vada ceilalti jurnalisti din sala, sa ma dau smecher in fata tuturor celor care au participat la eveniment. Da, consider ca am fost nedreptatit, iar principala vinovata pentru acest lucru este Diana Tusa. Ea nu a vrut sa-mi dea si mie un premiu acolo, sa se ajunga la toata lumea. Motiv pentru care, pe unde o prind, pe unde o intilnesc, o pocnesc mediatic pe Tusa de nu se vede. Daca incerc cumva sa ma razbun? Evident ca vreau sa ma razbun! Trebuie sa ma razbun, sa ma simt bine, sa ma racoresc!
Ma bucura oarecum faptul ca nu numai eu sint sucarit pe Diana Tusa, ci si cei care au fost premiati. De exemplu, colegul meu de la Obiectiv, Departamentul Foto, Nicu Mircea, zis Briku. Dupa o viata de munca, Briku a cistigat, pe buna dreptate, in cadrul Galelor "Diana Tusa" titlul de cel mai bun fotoreporter din Braila. E, la evenimentul din 3 mai, Tusa a anuntat cu gura ei ca ii va duce pe cistigatori intr-o excursie la Bruxelles. Saracu' Briku s-a bucurat ca un copil. Sa-l fi vazut cum sarea intr-un picior prin redactie si striga "Iu-huu, iu-huu, plec la Briusel, plec la Briusel!". Asta se intimpla in luna mai, deci acum aproape juma' de an. Briku, si cred ca multi alti jurnalisti simt acelasi lucru, nu mai poate rabda! In acelasi timp, el nu se poate impaca cu gindul ca a fost pacalit in asemenea hal. Nopti intregi el a visat cu ochii deschisi la aceasta excursie, la cum se va plimba el prin Bruxelles si, mai ales, ce cadre beton va surprinde in capitala Belgiei. De surprins a surprins cadre beton, dar aici, prin Chercea, la vreun caz social, sau pe drumurile din judet, la accidentele rutiere care s-au intimplat din luna mai incoace.
E clar ca Diana Tusa este neserioasa. Uite, eu ii bat acum obrazul pentru ca l-a pacalit pe amicul meu de la Foto (salut, Briku!), ca i-a provocat o asemenea dezamagire. Pai, daca pina si pe Briku a indraznit sa-l minta stau si ma intreb ce-o sa le faca Tusa anonimilor de alegatori din colegiul in care candideaza, care ar putea sa creada tot ce promite ea.




Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii