Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Munteanu, convocată la naţionala mare

• jucătoarea echipei HC Dunărea Brăila face parte din echipa României la Golden League

 

După convocările la lotul B şi la cel de tineret, pe adresa clubului HC Dunărea a venit şi cea de a şasea convocare la lotul naţional de handbal al României. Jucătoarea Diana Munteanu, de la HC Dunărea, a fost chemată la lotul A şi va face parte din echipa României la Golden League. Componentă de bază a echipei de handfbal de la Dunăre, Munteanu a fost selecţionată în prima echipă a României de mai multe ori şi de asemenea a participat la mai multe competiţii oficiale.

Tricolorele care reprezintă România A se pregătesc în această săptămână la Bucureşti, urmând ca apoi să participe la Golden League. România va juca pe 21 martie cu Franţa, pe 23 martie cu Norvegia şi pe 24 martie cu Danemarca.

Lotul României B, din care fac parte trei handbaliste de la formaţia brăileană, Diana Axinte, Nicoleta Safta şi Alina Vătu, are programat un stagiu de pregătire în această săptămână, tot la Bucureşti, urmând ca apoi să participe la un turneu internaţional.

Gabriela Vrabie şi Iasmina Ichim, jucătoare titulare la echipa satelit a clubului HC Dunărea, sunt cooptate în lotul naţional de tineret care s-a reunit la Râmnicu Vâlcea. Tricolorele mici se vor antrena până astăzi, iar în perioada 21-24 martie vor participa la Trofeul Carpaţi.
Categorie articol: 

Comentarii