Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diana Mocanu, olimpica de aur a Brăilei, primită cu aplauze la şcoala “I.L. Caragiale”

• 170 de elevi şi cadre didactice au participat la evenimentul organizat de DJST Brăila • acţiunea a făcut parte din proiectul naţional “Campionii României în şcoală, liceu şi universitate”

 

În jur de 170 de elevi şi cadre didactice de la şcoala “I.L. Caragiale” au participat la întâlnirea cu Diana Mocanu, sportiva care a uimit o lume întreagă în anul 2000, la Sydney. Participarea primei campioane olimpice din nataţia feminină din România a reprezentat un eveniment deosebit pentru elevii şi profesorii acestei unităţi de învăţământ, care au aplaudat-o pe fosta sportivă la scenă deschisă.

Au fost momente emoţionante pe toată perioada acţiunii derulate de DJST Brăila. Reprezentanta MTS-ului în Brăila a oferit celor prezenti şi un filmuleţ cu imagini inedite din toată cariera sportivă a Dianei Mocanu, actualmente antrenoare de înot la CSM Brăila dar care face parte şi din actualul staff al federaţiei de specialitate.

La finalul evenimentului care a avut loc la şcoala “I.L. Caragiale” elevii au dialogat cu campioana olimpică. Aceasta i-a îndemnat în mai multe rânduri pe copii să facă tot mai mult sport de plăcere, iar cei dispuşi să muncească, să se orienteze către sportul de performanţă.

Organizatorii evenimentului au fost Ministerul Tineretului şi Sportului, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Brăila, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Brăila, şcoala “I.L. Caragiale”, Clubul Sportiv Municipal Brăila şi

Academia Olimpică Romană - filiala Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii