Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Diacomatu, fiul denaturat al Brăilei

Şi cum Diacomatu nu a îndrăznit să conteste spusele lui Cocoş, înseamnă că denunţul este conform cu realitatea, că fostul candidat la preşedinţia CJ Brăila chiar a luat 5 milioane de euro şpagă pentru a intermedia retrocedarea cu cântec a unui teren situat în buricul Bucureştiului.
Conform lui Dorin Cocoş, Diacomatu a solicitat şi primit şpaga de 5 milioane de euro, în anul 2011. La acea vreme, Sergiu Diacomatu se codea dacă să candideze sau nu la şefia CJ Brăila. Probabil că nu avea bani. Însă, imediat după ce a primit banii de la Cocoş, independentul Diacomatu, cel care poza în preacinstitul fiu al Brăilei, de la asociaţia Fiii Brăilei, a şi dat cep precampaniei electorale. Logic, omul ştia pe ce se bazează. Tocmai îi intrase în cont o sumă astronomică, pe care un om obişnuit nu ar putea să o strângă nici în 200 de vieţi. Uite că Sergiu Diacomatu a pus deoparte 5 milioane de euro, cât ai pocni din degete.
Acum, că totul s-a terminat atât pentru Diacomatu, cât şi pentru Bunea Stancu, adică principalii actori ai alegerilor din vara lui 2012, ne putem aşeza liniştiţi în fotoliu pentru a trage câteva concluzii.
Este clar că Diacomatu a crezut că scapă basma curată, că nimeni-niciodată nu îl va lua la întrebări în legătură cu "afacerea" din care el s-a îmbogăţit peste noapte cu suma de 5 milioane de euro. E, la faza asta, cu tot respectul, cred că Diacomatu a fost idiot. Adică, Diacomatu chiar nu şi-a dat seama că are de a face cu ditamai tunul, din moment ce numai şpaga care i se oferea lui, un biet pion în afacere, ajungea la 5 milioane de euro? Dacă ar fi să îl condamn pe Diacomatu nu aş face-o pentru că a luat şpagă, căci, la urma-urmei, lăcomia este un păcat vechi de când lumea, în faţa căruia puţini rezistă. Problema este că după ce a fost lacom, Diacomatu a dovedit şi o trufie fără margini. Ce om întreg la minte, care tocmai a câştigat 5 milioane de euro fără să facă nimic, ar vrea să se expună public, să îşi dorească o funcţie publică, cheltuind sume colosale în campania electorală? Păi, doar un om fără prea multă minte, în opinia mea, care a jucat rolul Primului Fiu al Brăilei, iar în curând are toate şansele să ajungă să fie controlat de hemoroizi de deţinuţii din Penitenciarul Jilava.

 
Categorie articol: 

Comentarii