Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dezvăluirile lui Agassi nu îl surprind pe Ilie Năstase

Fostul jucător de tenis Ilie Năstase a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că anunţul făcut de Andre Agassi în autobiografia sa, prin care recunoaşte că a fost dependent de metamfetamină, nu este o surpriză pentru el.
"Pentru mine, care vin din tenis, nu este o surpriză. Îl ştiam de copil, era slăbănog şi dintr-o dată s-au umflat muşchii pe el. Nu vreau să vorbesc mai multe. În acea perioadă erau mai puţini controlaţi. Era el şi Sampras. Cred că dacă se făceau controale aveau mari surprize. Se putea termina cu circuitul. Nu cred că era interes din partea suporterilor, sponsorilor", a spus Năstase.
Ilie Năstase consideră că autorităţile vor avea surprize după un test doping efectuat şi la jucătoare. "Acelaşi lucru se întâmplă la fete. Păi Serena Williams nu a fost niciodată controlată. Oare de ce? Cred că dacă fac controale, au mari surprize", a mai spus el.
Fostul tenisman american Andre Agassi a recunoscut că a fost depistat pozitiv cu un drog puternic în 1997 şi că a minţit autorităţile sportive pentru a evita o suspendare pentru dopaj, conform autobiografiei sale din care The Times a publicat mai multe fragmente. Deţinător a opt titluri de Grand Slam, Agassi afirmă că a fost dependent de metamfetamină, un drog sintetic, care provoacă euforia, în momentele în care avea probleme în carieră.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii