Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Dezbatere publica pe tema coruptiei din Justitie

Astazi, incepind cu ora 9.00, la Casa Armatei din Braila, va avea loc dezbaterea intitulata "Integritate publica in Justitie" care va arata necesitatea prevenirii si combaterii faptelor de coruptie, riscurile pe care le prezinta aceste fapte, precum si responsabilitatea morala a fiecaruia de a lupta impotriva coruptiei. Actiunea este organizata de consortiul format din Ramboll Management, Transparency International Romania, Concept Foundation care implementeaza Proiectul Phare "Imbunatatirea luptei impotriva coruptiei. Campania Nationala Anticoruptie", al carui principal beneficiar este Ministerul Justitiei. Astfel, in perioada 15 octombrie - 2 noiembrie, se organizeaza o serie de dezbateri publice, in 17 orase din tara, pe trei tematici distincte: "Integritate publica in Justitie", "Integritate publica in afaceri interne si administratie, in domeniile de competenta ale MIRA si MMFES" si "Integritatea publica in educatie si sistemul sanitar”.
La nivelul judetului Braila a fost ales ca partener pentru derularea acestei campanii, Asociatia Pro Democratia, care a invitat la dezbaterea "Integritate publica in Justitie" reprezentanti ai autoritatilor locale, ai institutiilor publice, ai societatii civile, magistrati si judecatori.
"Proiectul are in vedere derularea unei campanii publice ce are ca scop constientizarea privind fenomenul coruptiei, educarea si informarea cetatenilor, dar si a reprezentantilor serviciilor publice, sectorului judiciar, educational, sistemului sanitar si ai mediului de afaceri, cu privire la consecintele negative ale coruptiei asupra democratiei si dezvoltarii socio-economice a societatii", se arata intr-un comunicat al Asociatiei Pro Democratia Club Braila.
Categorie articol: 

Comentarii