Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Detinutii de la Tichilesti, implicati in proiectul "Dor de Eminescu"

In perioada 7-15 ianuarie, minorii si tinerii din cadrul Penitenciarului Tichilesti au desfasurat mai multe activitati menite a marca ziua poetului national Mihai Eminescu. Detinutii au fost implicati in proiectul educational "Dor de Eminescu", avand astfel posibilitatea de a afla date despre biografia poetului si operele sale.
Activitatile dedicate zilei de 15 ianuarie au fost derulate de Penitenciarul de Minori si Tineri (PMT) Tichilesti, Scoala de arte si meserii si Serviciul de Reintegrare Sociala.
Proiectul s-a derulat timp de o saptamana si a cuprins mai multe teme care au constat in organizarea de expozitii, compuneri de texte dedicate poetului, realizarea unor compozitii plastice, familiarizarea cu anumite date biografice, concurs de povestiri.
Evaluarea proiectului s-a facut prin chestionare, jurnal de impresii, alcatuirea unui portofoliu si a fost finalizata printr-un concurs.
Astazi, In clubul unitatii se va desfasura festivitatea de Inmanare a unor diplome si premii participantilor la proiect, va avea loc un recital de cor si poezie si va fi vizionat un film documentar despre Mihai Eminescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii