Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Designerul român Dinu Bodiciu, care a îmbrăcat-o pe Lady Gaga, îşi prezintă noua colecţie la Londra

Bodiciu a absolvit, anul trecut, cursurile prestigioasei universităţi London College of Fashion şi a făcut senzaţie pe podiumul de la Victoria & Albert Museum, unde una dintre ţinutele sale a fost remarcată de stilistul celebrei Lady Gaga şi purtată ulterior de cântăreaţă la sediul NBC din Los Angeles, înainte să apară în emisiunea "The Tonight Show with Jay Leno", pe 14 februarie.
Înainte de a se orienta definitiv către modă, Dinu Bodiciu a studiat design grafic şi a colaborat cu diferite companii teatrale la realizarea costumelor şi a scenografiei. În prezent, el locuieşte şi lucrează la Londra, iar creaţiile sale au fost incluse în pictorialele unor reviste ca Dazed & Confuzed, Vogue Japan, Vision China, Elle Romania.
Numită "Madame de...", noua colecţie urmăreşte să destabilizeze convenţiile designului de primăvară/ vară, prin materiale şi culori inedite, dar şi prin doza de mister atribuită personajului imaginar - o femeie memorabilă, captivantă, greu de intuit. Prin ţinutele sale inovative, Dinu Bodiciu se înscrie în traiectoria tinerilor designeri români care au atras atenţia presei internaţionale, ca Olah Gyarfas (Rozalb de Mura) şi Lucian Broscăţean.
Categorie articol: 

Comentarii