Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Desfigurata pentru ca a refuzat avansurile unui individ

Experienta traumatizanta pentru o tinara din orasul Braila. Ea a trecut prin clipe de cosmar doar pentru simplul fapt ca nu a reactionat la avansurile cu tenta sexuala ale unui barbat trecut binisor de a doua tinerete. Desi i-ar fi putut fi fiica, individul a lovit-o cu bestialitate si i-a zdrobit mina, seara, in plina strada. Agresorul,
Ionel Cocos, 59 de ani, din Braila, administrator de firma, a fost pus sub acuzatie si trimis in judecata, sub acuzatia de vatamare corporala (art. 181 Cod Penal).
Anchetatorii brailenii precizeaza ca, in seara zilei de 13 august 2006, ora 19.00, tinara Loredana Violeta M. intentiona sa mearga la o prietena, Daniela, pe strada Scolilor. In dreptul restaurantului "Cina", ea a fost acostata de catre Ionel Cocos care, spune acuzarea, "i-a facut propuneri cu tenta sexuala". Dupa refuz, au urmat discutii in contradictoriu pina cind, nervos, barbatul i-a tras fetei un pumn in figura. Respectivul a pus apoi mina pe un bat si a lovit vicitma peste antebratul drept, fracturindu-i-l. In continuare, vazind ca Loredanei i s-a umflat mina, semn ca era vorba de leziuni serioase, Cocos a dus-o cu un taxi la spital, avertizind-o sa nu spuna cuiva ca a fost lovita, ci ca "a cazut pe scara blocului". Loredana Violeta M. a fost diagnosticata cu "fractura cubitus stg.", medicii imobilizindu-i antebratul cu aparat gipsat. In continuare, inculpatul a dus-o pe victima pe strada Scolilor, iar aceasta a ajuns, in final, la prietena ei, in jurul orei 21.30. I-a povestit ce i s-a intimplat, insa mamei i-a spus ca "a cazut pe scara blocului".
Dupa citeva zile, vicitmei i s-a umflat si fata (diagnostic: "fractura gonion retrodentar"), fiind internata in spital. De frica lui Ionel Cocos, Loredana a declarat, pentru a doua oara, ca "a cazut pe scari". Mai tirziu, adevarul avea sa iasa la iveala.
Pe parcursul urmaririi penale, inculpatul a declarat ca victima l-a sunat in ziua respectiva ca sa-i ceara ajutorul, intrucit "cazuse pe scara blocului". El a recunoscut ca a dus-o la spital, insa a negat ca ar fi agresat-o. Desi se considera nevinovat, Cocos a picat, totusi, testul cu detectorul de minciuni. Mai trebuie precizat faptul ca Loredana Violeta M. a avut nevoie de 60 de zile de ingrijiri medicale. Instanta urmeaza sa se pronunte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii