Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Descoperă Taekwondo

Un nou proiect desfăşurat sub egida Clubului Sportiv Impact va căpăta contur astăzi la şcoala "Spiru Haret". Denumit generic "Descoperă Taekwondo", proiectul finantat de către Direcţia pentru Sport a Judetului Brăila vizează educarea prin sport a copiilor, precum şi oferirea unei alternative de petrecere a timpului liber intr-un mod sănătos şi armonios.
La competiţie vor participa echipe formate din câte 20 de elevi, cu vârste cuprinse între 6 şi 13 ani, de la şase instituţii de învăţământ brăilene, participanţii urmând a fi angrenaţi în mai multe probe interactive ce vizează testarea calităţilor motrice, testarea îndemânării, a mobilităţii şi a izometriei precum şi dezvoltarea spiritului de competiţie.
Echipele câştigătoare vor fi recompensate cu numeroase premii constând în diplome, dulciuri, tricouri şi trofee.
"În ultimii ani este tot mai evidentă scăderea interesului copiilor pentru practicarea unui sport. În urma conştientizării tot mai acute a acestui fenomen, CS Impact a luat iniţiativa de a implementa un program sportiv şi educaţional care să le ofere copiilor şansa de a creşte sănătos şi de a reprezenta cu cinste atât oraşul, cât şi ţara. Aşa s-a născut proiectul «Descoperă Taekwondo»", a declarat Mihaela Pătroaica, preşedinta CS Impact.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii