Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-urile etapei a 17-a, în Seria a III-a, la Plopu şi Ianca

• meciurile interesante din prima serie au loc la Gemenele şi Vădeni

 

Cele mai “tari” meciuri ale etapei a 17-a din Liga a V-a sunt tot în Seria a III-a, iar cap de afiş este jocul de pe stadionul Ştefan Vrăbioru din Ianca unde se întâlnesc Viitorul 2 Ianca şi Voinţa Plopu. Cel de-al doilea derby are loc la Cireşu, între Viitorul din localitate şi Voinţa Făurei Sat. O reeditare a partidei din Cupa României – faza judeţeană. Atunci Voinţa Făurei Sat a câştigat cu 5-3, acum Viitorul Cireşu este obligată să-şi ia revanşa, pentru a rămâne pe primul loc în grupă. 

În Seria întâi, lidera, FC Urleasca, va evolua în deplasare, la echipa de pe poziţia a 9-a, Înfrăţirea Gemenele, în timp ce la Măxineni va avea loc un derby local, Dinamo Maxineni - Speranţa Măxineni. Victoria 2 Traian şi Siretul Vădeni pornesc cu prima şansă în disputele de pe teren propriu cu Unirea Grădiştea, respectiv Unirea Grădiştea.

În Seria I, podiumul se prezintă astfel: 1. FC Urleasca, 44 puncte, 2. Dinamo Măxineni, 34 puncte (golaveraj: 61-23), 3. Victoria 2 Traian, 34 puncte (64-35).  În Seria a III-a, ordinea primelor trei clasate este următoarea: 1. Viitorul Cireşu, 40 puncte, 2. Voinţa Plopu, 38 puncte, 3. Voinţa Găiseanca, 35 puncte. Meciurile din Seria a II-a se vor relua pe 26 martie.

 

Etapa a 17-a programează meciurile:

Seria I:

Dinamo Maxineni - Speranţa Măxineni

Siretul Vădeni - Romgal Romanu

Dinamo Salcia Tudor - Spicul Râmnicelu

Victoria 2 Traian - Unirea Grădiştea

Voinţa Racoviţa - Olimpia Cazasu

Înfrăţirea Gemenele - FC Urleasca

 

Seria a III-a:

Voinţa Plopu - Viitorul 2 Ianca

Voinţa Găiseanca - AS Ulmu

Viitorul Cireşu - Voinţa Făurei Sat

Avantul Mircea Voda - Viitorul Galbenu

AS Jirlău - Pescăruşul Drogu

AS Bordei Verde - Victoria Deduleşti
Categorie articol: 

Comentarii