Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul rundei se deruleaza la Traian intre Victoria si CSO Ianca

Cel mai interesant joc al acestei runde este cel de la Traian, unde se intilnesc doua vecine de clasament, care au obiective diferite pentru acest sezon fotbalistic, insa cu toate acestea ambele vizeaza victoria.
Echipa gazda, Victoria Traian, a pierdut etapa trecuta la Ciresu, iar acum nu poate gafa pentru a doua oara la rind, pentru ca ar pierde legatura cu podiumul si implicit ar putea iesi de pe acum din lupta pentru promovare, insa nici formatia lui Mircea Mircescu nu vine in excursie la acest meci. CSO Ianca are in acest moment cel mai valoros lot din Liga a IV-a si chiar daca nu poate promova in acest an, are ca obiectiv clasarea intre primele trei formatii.
Alte doua partide echilibrate par a fi cele de la Galbenu, unde se intilnesc Viitorul din localitate si formatia de pe locul al treilea din clasament Avintul Ciresu si precum si cea in care se vor intilni Avintul Chiscani si Tractorul Viziru.
Formatia din Galbenu pare sa treaca printr-o perioada de criza, numai asa se explica faptul ca se afla abia pe pozitia a noua in clasament si va incerca sa puna capat acestei situatii mai putin placute in timp ce oaspetii au atu-ul valorii lotului, astfel ca partida se poate incheia cu orice rezultat. Printr-o situatie asemanatoare trece si Avintul Chiscani, echipa care in debutul stagiunii a cistigat in deplasare la ambele formatii din Ianca, dar care in ultima perioada nu a mai cunoscut gustul succesului. Gruparea din Chiscani va incerca sa se reabiliteze in fata propriilor suporteri, numai ca sarcina sa va fi foarte dificila in fata unei echipe care vine tare din urma, Tractorul Viziru.
Singurele formatii care, cel putin teoretic, pornesc cu prima sansa in aceasta etapa sint Viitorul Ianca, lidera urmind sa evolueze pe teren propriu in compania penultimei clasate, Victoria Dedulesti si Viitorul Insuratei, care va juca in deplasare la CS Faurei.
Nici CF Braila nu ar trebui sa aiba probleme in deplasarea de la Gaiseanca, insa pentru a-si realiza obiectivul brailenii trebuie sa faca risipa de efort, pentru ca Vointa Gaiseanca are resursele necesare de a produce surprize atunci cind nu te astepti.

Etapa a 9-a programeaza meciurile:
Victoria Traian - CSO Ianca
Viitorul Galbenu - Avintul Ciresu
Viitorul Ianca - Victoria Dedulesti
Avintul Chiscani - Tractorul Viziru
Pressing Braila - Recolta Tufesti
Voinaa Gaiseanca - CF Braila II
CS Faurei - Viitorul Insuratei

Etapa a 7-a a Campionatului judetean de fotbal programeaza meciurile:
Seria I
Avintul Mircea Voda - Gloria Movila Miresii
Romgal Romanu - Dacia Tichilesti
Unirea Tric. Scortaru Vechi - Vointa Sutesti
Vointa Baraganu - CF Braila III
Victoria Cazasu - Spicul Rimnicelu
FC Urleasca - Tricolorul Lanurile
Infratirea Gemenele - Vointa Visani
Inaintea acestei etape in prima serie lidera este Victoria Cazasu
cu 13 puncte, iar pe locul al doilea se afla Unirea Tricolor Scortaru
Vechi cu 11 puncte, dupa care urmeaza un grup de patru formatii care au acumulat cite 10 puncte fiecare, ordinea fiind stabilita de golaveraj, Dacia Bertesti, Infratirea Gemenele, Vointa Visani si Avintul Mircea Voda.

Seria a II-a
Vointa Plopu - Unirea Gradistea
Vointa Faurei Sat - Steaua Perisoru
AS Bordei Verde - Soimii Unirea
Vointa Racovita - Recolta Ciocile
Comagrim Dudesti - Pandurii Tudor Vladimirescu
Spicul Zavoaia - Siretul Vadeni
Stanriz Stancuta - Unirea Maxineni
AS Jirlau - Sporting Silistea
Dupa sase etape in grupa a doua podiumul este ocupat de trei formatii care au acumulat cite 16 puncte fiecare, ordinea fiind data de golaveraj: 1 Siretul Vadeni, 2 Steaua Perisoru, 3 Pandurii Tudor Vladimirescu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii