Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul grupei a doua se disputa astazi in prologul primei etape

Calificata pentru a treia oara consecutiv la turneul final, echipa de junioare II a LPS-ului din Braila si-a propus la aceasta editie ca obiectiv un loc pe podium.
Turneul final al Campionatului national de handbal pentru junioare II se va desfasura, incepind de astazi, la Braila si va fi gazduit de sala Polivalenta si cea a LPS-ului. Echipa gazda se afla in grupa a doua si chiar in primul meci va da piept cu principala contracandidata la locul intii in serie, CSS nr. 2 Baia Mare.
"Atmosfera in lot este foarte buna, jucatoarele sint conectate la obiectivul pe care ni l-am propus si sper sa debutam cu o victorie, desi primul meci va fi si derby-ul grupei deoarece se vor intilni cistigatoarele a doua dintre turneele semifinale, CSS nr. 2 Baia Mare - LPS Braila. Daca vor respecta sarcinile pe care le-am trasat si vor aborda toate partidele cu ambitie si daruire nu avem cum sa ratam primul obiectiv si anume clasarea intre primele patru formatii. Dupa aceea ne vom concentra asupra urmatorului tel, un loc pe podium", a declarat profesorul Ion Bucovala.
Sursa citata a mai mentionat ca la acest turneu nu va putea conta
pe doua dintre titulare, Nicoleta Ieseanu si Alexandra Pavalache, dar ca forta de grup va compensa lipsa valoroaselor sale handbaliste.

Programul meciurilor care se vor derula astazi in grupa a II-a:
Etapa I - sala LPS
09:30 CSS nr. 2 Baia Mare - LPS Braila
11:15 LPS Slatina - CSS Sighisoara
13:00 Rapid CFR Bucuresti - LPS Piatra Neamt

Etapa a II-a - sala Polivalenta
16:30 CSS nr. 2 Baia Mare - LPS Slatina
18:15 LPS Braila - LPS Piatra Neamt
20:00 CSS Sighisoara - Rapid CFR Bucuresti
Categorie articol: 

Comentarii