Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul dintre CS Faurei si Eldomir Viziru s-a incheiat la egalitate 1-1

Prima etapa a returului a programat si primul derby, cel dintre CS Faurei si Eldomir Viziru. Dupa o prima repriza in care nici una dintre combatante nu a reusit sa modifice tabela, in partea secunda, la doar opt minute de la reluarea jocului Calatoaie a reusit sa aduca gazdelel in avantaj. Oaspetii au replicat prin citeva sarje ofensive si in minutul 65 fostul fundas central al echipei din Faurei, Stefanita a marcat golul egalizator.
Contracandidata Eldomirului, Victoria Traian, a realizat scorul etapei 4-0 in partida cu SC Adevarat si a preluat fotoliul de lidera. Emil Cataros a inceput meciul, spre surprinderea adversarei sale fara golgeterul Nistor, oaspetii au cazut in cursa intinsa de experimentatul antrenor si astfel in minutul 12 era deja 2-0 pentru gazde dupa dubla lui Cirlan. Serban a marcat pentru 3-0 in minutul 30 ultima reusita a gazdelor fiind opera lui Butoi (min. 60) si jucatorii din Traian se si gindeau la masa festiva cu pastrama de oaie pentru a sarbatori marele eveniment, accederea pe locul intii.
Dupa citeva etape de seceta FC Urleasca a reusit sa sparga gheata si sa obtina o victorie la limita in fata Avintului din Ciresu unicul gol al partidei fiind inscris de Constantin in minutul 76.
Tot cu 1-0 a cistigat si Victoria Cazasu, numai ca Victoria a reusit performanta pe terenul din Visani in urma unui gol marcat de Matei cu 12 minute inainte de finalul partidei.
Dupa egalul de la Faurei, Eldomir Viziru a trecut pe locul al doilea fiind devansata, la doar un punct de rivala sa Victoria Traian, formatie care, dupa 13 etape a acumulat 33 de puncte. Cu 24 de puncte CSO Ianca ocupa pozitia a treia in clasament.

Rezultatele inregistrate in etapa a 13-a;
Viitorul Ianca - Victoria Dedulesti 0-0
FC Urleasca - Avintul Ciresu 1-0
CS Faurei - Eldomir Viziru 1-1
Victoria Traian - SC Adevarat 4-0
Vointa Gaiseanca - Comagrim Dudesti 3-2
Vointa Visani - Victoria Cazasu 0-1

Rezultatele inregistrate in Campionatul Judetean de fotbal:
Seria I
Steaua Braila - Soimii Unirea 2-1
Avintul Chiscani - Infratirea Gemenele 1-0
Dunarea Tichilesti - Spicul Rimnicelu 3-0
Unirea Tricolor Scortaru Vechi - Stanriz Stancuta 2-1
Pandurii Tudor Vladimirescu - Recolta Tufesti 1-3
Romgal Romanu - Rompas Vadeni 0-2
Unirea Maxineni - Dacia Bertesti 1-0
Cu o etapa inainte de finalul turului pe primul loc se afla Rompas Vadeni cu 31 de puncte urmata de Dunarea Tichilesti 26 puncte si Spicul Rimnicelu 25 puncte.

Seria a II-a
Vointa Baraganu - Spicul Zavoaia 1-1
Petrolul Ulmu - Vointa Sutesti 2-3
Unirea Gradistea - Steaua Perisoru 1-3
Steaua Satuc - Vointa Plopu 2-4
Vointa Faurei Sat - AS Bordei Verde 4-0
AS Jirlau - Recolta Ciocile 3-0
Viitorul Galbenu a stat.
Pe primul loc a urcat Vointa Faurei Sat cu 30 de puncte, urmatoarele doua fiind detinute de Steaua Perisoru, 27 puncte si Viitorul Galbenu, 27 puncte.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii