Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Derby-ul de astazi incheie turul campionatului Ligii a IV-a

Echipele reprezentative ale orasului Ianca, Viitorul si CSO trebuia sa se intilneasca in ultima etapa a turului, care era programata pe 8 noiembrie, insa din cauza ca unii dintre jucatorii formatiei CSO au avut probleme de sanatate, jocul a fost reprogramat.
Astfel ca astazi, de la ora 14.00, stadionul "Stefan Vrabioru" va gazdui un meci al orgoliilor intre o echipa gazda al carei atu il reprezinta tineretea si omogenitatea si una care are in componenta citiva jucatori pe care orice antrenor si i-ar dori in lot. De altfel, in sezonul trecut, in aceeasi componenta, CSO Ianca a promovat in Liga a III-a, dar nu a supravietuit in cel de-al treilea esalon decit 14 etape, dupa care s-a retras.
Cu toate ca nu are dreptul de a promova in acest sezon competitional echipa lui Mircea Mircescu va da totul pe teren pentru a cistiga, obiectiv vizat insa si de elevii lui Adrian Baldovin, care in acest moment au si un moral foarte bun, pentru ca se afla pe locul intii in campionat.
Si pentru ca este o partida a orgoliilor, ea va beneficia de o brigada de arbitri braileni care nu mai are nevoie de nici o recomandare, Ionel Ivan - Marius Titirisca si Marius Marchidanu.
Observatorul jocului este Laurentiu Vargatu, presedintele Comisiei Judetene de Arbitri.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii