Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Vasile Varga: «Cătălin Boboc şi echipa PNL sunt cele mai bune opţiuni pentru brăileni»

Deputatul liberal Vasile Varga este încrezător că echipa PNL şi candidatul la Primăria Brăila, Cătălin Boboc, au prima şansă la scrutinul de duminică şi că liberalii se vor impune în administraţia locală brăileană. "Cătălin Boboc a coagulat o echipă frumoasă, echilibrată, formată din oameni în marea lor majoritate tineri, dar mai ales oameni competenţi, buni profesionişti, care vor aduce şi în consiliul local un suflu nou. Eu, unul, mă bucur că PNL este un spaţiu unde se pot exprima voci credibile, care se vor face auzite în comunitate. Remarc şi o aplecare foarte mare a acestei echipe spre dialogul cu oamenii, ceea ce înseamnă încă un pas spre normalitatea pe care toată lumea şi-o doreşte. Eu cred că echipa liberală a reuşit să convingă brăilenii, care vor vota duminică pentru Cătălin Boboc şi pentru schimbarea de generaţii pe care o propune el", a apreciat Vasile Varga.
Deputatul consideră că programul "Deschidem Brăila" al lui Cătălin Boboc este cel mai articulat şi coerent program, întocmit în urma consultărilor cu cetăţenii Brăilei, dar şi cu specialişti din diferite domenii. "Este o abordare modernă a echipei liberale, aceea de a-şi asuma un proiect pentru comunitate. Începem şi noi să semănăm cu democraţiile cu tradiţie, acolo unde politicienii se bat pe proiecte, pe soluţii la diverse probleme. Cred că aceasta este o urmare firească a actualei legi, care nu a mai permis mita electorală şi a obligat competitorii să se dueleze pe idei. Din păcate, nu toţi au înţeles această nouă abordare, dar este un pas", a spus sursa citată.
Deputatul Varga crede că, dacă semnele reformării reale a clasei politice încep să se vadă, şi alegătorii vor da dovadă de o atitudine pe măsură şi vor veni duminică, 5 iunie, la urne, în număr mare.

 
Categorie articol: 

Comentarii