Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Tudose ii numeste pe liberali "nesimtiti"

Deputatul PSD de Braila Mihai Tudose ii face de-a dreptul nesimtiti pe unii dintre liberalii care, dupa patru ani de guvernare locala, in care n-au aratat mai nimic, s-au apucat de cirtit in legatura cu activitatea noului primar al municipiului, desi au trecut doar doua luni de mandat al acestuia. Printre cei vizati de Tudose, chiar daca nu au fost numiti direct, se afla fostul primar Constantin Cibu, fostul si actualul consilier municipal Petrica Popa si consilierul Vasile Datcu.
"Nu pot sa nu remarc - si apreciez bunul simt al domnului Simionescu, care inca mai inghite, nu stiu cit o sa mai inghita - nesimtirea unor oameni politici din Braila care, dupa ce patru ani n-au facut nimic, la o luna dupa ce Simionescu a preluat puterea, reclama faptul ca nu s-a intimplat nimic pe faleza. Asta, in conditiile in care fostul primar, timp de patru ani de zile, n-a remarcat acest lucru, pentru ca el nu se ducea pe faleza decit sa urce la vapor si sa plece la pescuit. Remarc, de asemenea, ca sint consilieri locali care acuza ca in Braila nu este curatenie, ca sint ciini. Intr-adevar, sint ciini pe strada, dar iertati-ma, majoritatea au mai mult de doua luni, nu sint catelandri, pui, ca daca era o multime de pui de doua luni pe strada, ziceam ca sint generatia Simionescu. Au o nesimtire... Sint oameni care au fost in staff-ul de campanie al fostului primar, care acum acuza lipsa de viziune pentru Braila. Acum citeva luni, in campanie, liberalii ne povesteau pe ce drum maret e Braila, cum se duce si tropaie glorioasa ... Sint lucruri care deja frizeaza o nesimtire absoluta, o lipsa de decenta care nu face cinste nici macar noua, brailenilor, nu numai lor. Am spus, remarc bunul simt al domnului primar, care ar trebui sa schimbe foaia si sa vedem ce au facut domniile lor patru ani pe faleza, ce s-a ales de marile programe de dezvoltare a Brailei, ce lucrari au fost facute in oras fara autorizatie de constructie etc", a declarat deputatul PSD.

"Daca vor spectacol pe tema asta, o sa-l aiba!"

Tudose a anuntat ca si-a facut un tel din a urmari personal modul in care isi vor finanta campania electorala "doi tipi" de la PNL Braila, care au glumit pe seama lui si a colegului sau, Doru Damian, a propos de bugetul de campanie: "S-au gasit doi tipi sa faca misto de faptul ca noi am declarat ca sintem candidatii unui partid si, in consecinta, ne bazam campania pe efortul de partid si sa ne indemne, sa ne sugereze locuri din Braila propice cersitului. Noi stim foarte bine ca domniile lor sint specialisti si stiu foarte bine unde sint acele locuri din oras unde merge bine cersitul chiar si in campanie. Ii asigur, cel putin in nume personal, ca voi avea foarte mare grija sa vad de unde au banii si cit i-a costat campania. Daca vor spectacol pe tema asta, o sa-l aiba! Si pe domnul Datcu, cu cei 10.000 euro si pe alti baieti, care dupa ce fac misto de colecta publica, spun ca daca nu le ajung banii, o sa faca si ei acelasi lucru. Vad ca nesimtirea capata cote imense".
Pe Tudose l-a nemultumit si liberalul Ion Sterian, care a declarat recent ca a facut lobby si a obtinut pentru invatamintul brailean niste bani, pentru reabilitarea unor scoli. Deputatul PSD ii cere lui Sterian ca, daca tot se lauda astfel, sa precizeze clar si numarul Hotaririi de Guvern prin care au fost acordati acesti bani, fiindca una este promisiunea facuta de un ministru, din vorbe, si alta este ceva scris si semnat: "Alti baieti sa laudau cu niste alocari de fonduri saptamina trecuta, in conditiile in care Hotarirea de Guvern nu este data. Daca citesti declaratia lor de presa, ai zice ca banii sint deja cheltuiti... Hotarirea de Guvern nu este, va spun eu. Demersuri de-astea, ca i-am dat un telefon ministrului Gigel si mi-a promis ca aloca niste fonduri sint simple vorbe. N-au facut nimic in patru ani de zile cit au fost la guvernare in municipiu si o fac acum, cind sint in opozitie. Cibu, in patru ani de Primarie, cred ca a fost de doua ori pe la vreun minister sa ceara un leu pentru Braila. Are acum un succes nebun, in campania lui de probabil viitor senator... Il asculta toti ministrii si nu au alta treaba decit sa dea bani pentru proiectele lui Cibu, de ajutat Braila, in conditiile in care toti sint calati pe efectele inundatiilor".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii