Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Sandu propune proiecte imposibile

Daca n-are ce povesti despre ce a facut pina acum, in trei ani, deputatul de Braila Gabriel Sandu vine cu povesti nemuritoare, despre ce s-ar putea face de acum incolo. Este opinia
presedintelui Consiliului Judetean Braila, Gheorghe Bunea Stancu, despre declaratiile facute recent de Gabriel Sandu, intr-una din rarele sale vizite in circumscriptia sa electorala. Stancu spune ca-i vine sa rida cind aude ce spune Sandu, care, in lipsa de activitate parlamentara concreta, in sprijinul judetului Braila, vine cu proiecte total lipsite de realism. Un exemplu in acest sens este, in opinia sefului CJ, solicitarea deputatului ca Insula Mica a Brailei sa treaca in administrarea municipalitatii: "In primul rind ca domnul despre care vorbiti trebuie sa puna mina sa citeasca. Orice astfel de zona care este protejata nu poate sa fie administrata decit de un ONG, conform directivelor europene. Asa spun specialistii. Sigur ca noi am facut demersurile astea inca din 2004, cind am cerut si Insula Mica si Insula Mare, in proprietatea publica a judetului Braila si in administrarea CJ, fara sa stiu atunci ca o rezervatie naturala, Parcul Insula Mica a Brailei, trebuie administrat de un ONG. Numai ca Insula Mica astazi este o Insula care nu mai este doar proprietate de stat, are si proprietari particulari multi, din ce in ce in ce mai multi, ultima bucata de 800 de hectare fiind a printului Sutu, daca nu ma insel. Din punctul meu de vedere, ea n-are ce sa caute la municipiu, n-are nici in clin, nici in mineca cu municipiul, ea este in judetul Braila, se duce pina la Hirsova". Stancu a precizat insa ca nu a renuntat la ideea de a prelua in administrare Insula Mica, dar in colaborare cu un ONG.
In plus, Stancu a zimbit din coltul gurii, drept raspuns la remarca lui Sandu, precum ca "este imposibil de colaborat cu presedintele Consiliului Judetean": "Te face si sa rizi, cit tupeu si cita impertinenta au unii! A incercat vreodata sa-mi propuna vreo chestie in interesul Brailei si am zis eu nu?".
Categorie articol: 

Comentarii