Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Sandu admite ca din 2008 nu va mai putea freca parlamenta

Nici unul dintre braileni nu l-a angajat pe Gabriel Sandu ca sa-l reprezinte in Parlament. Nu, omu' si-a tras singur acest loc de munca in care doua lucruri sint sigure: salariul mare si imposibilitatea sa fii dat afara. Astea fiind stiute inclusiv de deputatul PLD Gabriel Sandu, omu' s-a apucat sa faca niste pronosticuri politice, crezind ca astfel isi va justifica si el leafa aia de 45 de milioane de lei net. Si ce credeti ca a zis nea Sandu? Pai, a zis ca, la alegerile de la anul, in eventualitatea in care se va introduce votul uninominal, doar doi parlamentari din 7, citi sint in prezent, ar avea sanse sa mai prinda un mandat de patru ani. Sandu a dat si nume. Cica doar Mihai Tudose (PSD) si Dan Sabau (PLD) ar mai putea spera sa ramina parlamentari si din 2008 incolo. Vasioiule, lasa-te, frate, nu vezi ca nu ai nici o sansa? Dana, fa-te ca candidezi!
Sincer, eu cred ca nici unul nu are sanse sa fie reales pentru un nou mandat de parlamentar. Dan Sabau are ceva notorietate ca doctor, dar ma gindesc ca mare parte dintre pacientii lui or fi murit, iar mortii, se stie, voteaza intotdeauna cu PSD, in nici un caz cu PLD. Asta ar trebui sa insemne, logic, ca voturile mortilor lui Sabau se vor duce la Tudose, lucru care, de asemenea, nu cred ca se va intimpla. Tudose nu-i baiat rau, a fost nas mare de curind, dar, totusi, nu vi se pare cam putin ca sa iesi la bataie de unul singur ca uninominalu' si sa fii ales de popor? Ceva realizari marete, o initiativa pentru oras, ceva palpabil - astea ar trebui sa faca Tudose.
Deputatul Sandu macar si-a vazut lungul nasului si si-a asumat conditia de "no name", (adica anonim, bai!) si a recunoscut ca nu are nici cea mai mica sansa sa ramina parlamentar de Braila de la anu' incolo. Ma, sincer, ar trebui sa fim tristi, pentru ca Gabriel Sandu nu va mai fi parlamentar de Braila. Gata, s-a dus dracu si Legea Brailei, aia la care Sandu a tot visat in timpul in care a dormit pe banii nostri in Camera Deputatilor. Pacat, Braila ar fi putut avea o lege numai a ei, sa faca ceva pe ea!
Categorie articol: 

Comentarii