Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul PSD Tudose se bucura ca Cibu mai vrea un mandat la Primarie

Decizia primarului Cibu de a candida pentru un nou mandat a produs o vie bucurie in tabara PSD. Nu de alta, dar unii dintre reprezentantii PSD Braila cred ca, astfel, primarul va afla ca multi dintre braileni nu mai dau mare lucru pe el, si cu atit mai mult nu mai dau un vot. "Am aflat cu mare emotie din presa despre intentiile domnului primar de a mai candida o data pentru aceasta functie. Mi s-a luat o grija de pe suflet, si asta si datorita faptului ca este convins domnia sa ca isi va duce la bun sfirsit promisiunile. Unele spune ca le-a indeplinit, si altele mai are timpul sa le faca, pina la final de mandat. Probabil ca el a uitat ce a promis in campanie. Eu am de gind chiar astazi ca, in calitate de parlamentar, sa cer o informare asupra unor lucrari din Braila care au inceput cam de multisor si a caror finalizare probabil se asteapta la final de mandat. In aceasta categorie includ si astuparea unor gropi. Dau exemplu interesectia Dorobanti cu Galati, unde zac doua gropi de o luna si jumatate, foarte frumos semnalizate cu o banda de plastic portocalie. Sau alt exemplu: strada Ion Ghica, unde as vrea sa aflu cine este beneficiarul, ce program de lucrari exista. Este posibil ca o strada sa fie blocata de niste sapaturi un an de zile? Si el mai vrea sa candideze o data. Foarte bine, pentru ca astfel se va vedea in ce masura brailenii au apreciat activitatea domniei sale", se arata convins deputatul PSD Mihai Tudose.

Referendum cu tema "Cibu: da sau nu?"

Social-democratul considera ca, la un nou scrutin, Cibu - care se vede undeva, pe un soclu - va fi dat cu partea posterioara de pamint la modul brutal, cind va realiza ca brailenii nu-l mai vor, pentru ca, in opinia lui, nu a facut mai nimic pentru comunitate: "Daca nu mai candida, zicea “domnule, lumea ma iubeste, dar nu mai vreau eu sa fiu primar”. Sa mai candideze, trebuie sa candideze, chiar impotriva dorintei lui, ca sa vada ce a facut din Braila si cum si-a botit imaginea! Sa aiba taria ca, dupa patru ani, sa mai dea o data examen, si sa vedem daca il absolva".
Lasind gluma la o parte, deputatul Tudose este de parere ca n-ar fi rau sa se organizeze un referendum, pentru ca brailenii sa-si poata da cu parerea daca il mai vor sau nu pe Cibu in fruntea urbei: "In Vrancea inteleg ca se va face in curind un referendum pe plan judetean (pentru confirmarea conducerii CJ local, n.r.). Eu cred ca trebuie sa avem taria sa facem asa ceva si la nivel de municipiu, fiindca ne trebuie, totusi, o alta conducere si pentru Braila. Trebuie sa gasim o formula legala, pentru ca noi, PSD, am contat foarte mult pina acum pe bunul-simt, dar se pare ca nu am abordat strategia corecta. Iar daca dvs. vi se pare ca Braila arata ca un oras pregatit ca peste 90 de zile sa avem stegulete ale Uniunii Europene pe stilpi, ne inselam cu totii. Poate si sistemul medical brailean este in criza, pentru ca, altfel, anumite lucruri s-ar putea trata".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii