Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul PSD Marcel Ciolacu neagă că ar fi avut o altercaţie cu Liviu Dragnea

Deputatul PSD Marcel Ciolacu neagă într-o postare pe Facebook că ar fi avut o altercaţie cu Liviu Dragnea, precizând că au avut o discuţie în care i-a spus clar liderului PSD că îşi menţine libertatea de a se întâlni oricând cu oricare dintre colegii săi.

 

"Ceea ce au declarat astăzi unii politicieni din opoziţie despre o presupusă altercaţie cu domnul Liviu Dragnea este un neadevăr. Am avut o discuţie cu preşedintele PSD, în care i-am spus foarte clar că îmi menţin libertatea de a mă întâlni cu oricare dintre colegii mei de partid, oricând doresc", precizează Ciolacu într-o postare pe Facebook.

De asemenea, el consideră "că decizia deputaţilor PSD de a nu vota moţiunea împotriva domnului Tudorel Toader a fost una corectă".

Deputatul USR Iulian Bulai a relatat miercuri că preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi deputatul PSD Marcel Ciolacu s-au certat zgomotos la şedinţa Biroului Permanent, Bulai spunând că a văzut doi oameni care aproape ar sări unul la gâtul celuilalt.

”Şedinţa de astăzi a Biroului Permanent a fost una cu multă tensiune. Nu l-am mai văzut niciodată pe preşedintele Dragnea atât de tulbure, agitat şi pus pe ceartă cu absolut toţi interlocutorii”, scrie Bulai pe pagina sa de Facebook.

El precizează că opoziţia a solicitat din nou prezenţa în Parlament a premierului Dăncilă, prin instrumentul orei prim-ministrului, fiind a zecea solicitare în acest sens, însă prim-ministrul nu va veni pentru că va fi plecată în Bulgaria şi Qatar.
Categorie articol: 

Comentarii