Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul galatean PC, Liviu Bogdan Ciuca, si-a deschis cabinet parlamentar la Braila

Deputatul galatean al Partidului Conservator, Liviu Bogdan Ciuca, si-a deschis cabinet parlamentar la Braila, asa cum a promis la inceputul saptaminii. Anuntul a fost facut ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ce a avut loc la sediul Partidului Conservator, in prezenta presedintelui PC, Gheorghi Obreja, care a sustinut din prima initiativa parlamentarului galatean. Acesta va functiona la sediul PC, la etajul superior. Bogdan Ciuca a precizat ca acest cabinet nu va fi doar formal, ci unul activ, prin care se va da o mina de ajutor cetatenilor care se confrunta cu probleme si au nevoie de sprijin. In zilele urmatoare se va stabili si un program de audiente astfel incit cei care doresc sa se prezinte pentru a discuta cu deputatul galatean sa stie exact cind il pot gasi.
"Faptul ca am o relatie foarte buna cu presedintele Organizatiei Judetene PC Braila, Gheorghi Obreja, ca Braila este aproape de Galati, ca cele doua judete fac parte din aceeasi regiune de dezvoltare sint citeva din motivele care m-au determinat sa deschid un cabinet parlamentar aici. Vom avea un program bine stabilit, eu m-am gindit sa vin la un interval de doua saptamini, vom face informari catre institutiile locale pentru a anunta ca s-a deschis un nou cabinet parlamentar. Era pacat ca brailenii sa nu aiba un sprijin din partea noastra, vom avea activitate si in judet daca va fi nevoie, incercam sa dam o mina de ajutor cetatenilor", a declarat Liviu Bogdan Ciuca.
Deputatul a mai spus ca va fi desemnata si o persoana care, atunci cind nu este program de audiente, sa preia inscrierile si sa le programeze, in prezent fiind inregistrate deja 4 - 5 cereri.
Presedintele PC, Gheorghi Obreja, s-a aratat foarte multumit de faptul ca deputatul galatean s-a tinut de cuvint si a deschis acest cabinet parlamentar, la care se poate prezenta orice cetatean chiar daca este sau nu sustinator al PC.
Deputatul Liviu Bogdan Ciuca a mai spus ca la cabinetul parlamentar din Galati activitatea este destul de intensa si ca majoritatea celor care vin in audienta sint pensionari care se pling de birocratia din unele institutii si de pensiile de mizerie.
"Cam 60 - 70% dintre cei care vin in audienta sint pensionari care ridica probleme diverse. Birocratia din unele institutii este una dintre nemultumiri. Prin intermediul unui cabinet parlamentar se pot rezolva problemele cetatenilor, putem debloca birocratia si ii ajutam pe oameni", a precizat Bogdan Ciuca.
Categorie articol: 

Comentarii