Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Gabriel Sandu a pierdut toate functiile pe care le avea in PNL

Deputatul liberal de Braila, Gabriel Sandu, a pierdut si ultima functie pe care o mai detinea in cadrul partidului, si anume cea de vicelider al grupului liberal din Parlament. Intrebat cum comenteaza decizia luata de conducerea partidului din care inca mai face parte, Gabriel Sandu nu s-a aratat atit afectat de aceasta demitere cit de faptul ca ea a fost pusa in aplicare chiar de catre Crin Antonescu, cel pe care l-a sustinut in urma cu ceva timp, atunci cind i se cerea demisia: "Anul trecut, la sfirsitul sesiunii parlamentare, Crin Antonescu a explicat ca gasca de intimi a lui Tariceanu ar trebui sa plece. Si atunci Bogdan Olteanu, care acum cistiga sute de milioane de euro din vinzari dubioase, i-a cerut sa isi dea demisia. Noi atunci am considerat ca e normal sa existe o libertate de opinie in cadrul partidului, asadar l-am aparat. Insa ieri (luni - n.r.) Crin Antonescu ne-a schimbat pe Cornel Stirbet si pe mine din functiile de vicelideri. Asta nu inseamna decit ca a devenit o unealta obraznica in miinile aceluiasi grup de intimi pe care il infiera acum un an".
Gabriel Sandu s-a aratat de parere ca, daca Antonescu mai tine cit de putin la demnitatea lui, ar trebui sa isi dea demisia de onoare: "Singura lui solutie e demisia de onoare. Astfel, dintr-un instrument obraznic acum, va ajunge un mic instrument cu timpul, de care grupul de intimi se va dispersa foarte repede".
In ceea ce il priveste pe Gabriel Sandu, acesta este acum doar deputat de Braila si simplu membru in comisia economica din Parlament, asta dupa ce a renuntat la functia detinuta in Comitetul executiv al PNL in momentul in care s-a declarat in mod oficial sustinator al platformei politice lansate de Theodor Stolojan.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii