Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deputatul Emilia Meiroşu se dezice total de fostul senator Mihai Dănuţ

• asta după incidentul în care a fost implicat, ieri, fostul senator Mihai Dănuţ, în condiţiile în care fiul său a primit o vizită la domiciliu de la procurorii DIICOT într-o acţiune de destructurare a unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri, trafic de persoane şi proxenetism • deputatul Emilia Meiroşu a precizat că în calitate de coordonator al echipei ProRomânia Brăila a primit asigurări de la Dănuţ că se va retrage din orice demers politic legat de partid

 

Deputatul brăilean Emilia Meiroşu a afirmat, ieri, că se dezice de orice acţiune care îl vizează direct sau indirect pe fostul senator Mihai Dănuţ, în condiţiile în care numele fiului acestuia a fost implicat într-o anchetă a DIICOT privind destructurarea unei reţele de traficanţi de droguri şi proxeneţi. Aceasta susţine că nu a făcut echipă niciodată cu Mihai Dănuţ de la venirea sa în ProRomânia şi mai mult, că în urma acestui incident a primit asigurări de la ex-senator că se va retrage din orice demers politic legat de partid.

“În calitate de coordonator al echipei ProRomânia Brăila, în contextul noilor informaţii apărute în spaţiul public, doresc să precizez faptul că mă delimitez de toate acţiunile care îl privesc direct sau indirect pe domnul Mihai Dănuţ. Subliniez faptul că nu am făcut niciodată echipă în proiectul ProRomânia, motiv pentru care am avut o discuţie cu domnia sa, acesta declarând că se va retrage din orice demers politic ProRomânia”, a declarat Meiroşu.

Precizăm că procurorii DIICOT au efectuat, ieri, 57 de percheziţii domiciliare în Bucureşti şi în judeţele Ilfov şi Giurgiu, pentru destructurarea unui grup infracţional organizat specializat în trafic de droguri de mare risc, trafic de persoane şi proxenetism. Percheziţiile au vizat 35 de membri ai clanului “Ştoacă”. În presa naţională s-a precizat că printre cei cercetaţi în acest dosar ar fi şi fiul fostului senator brăilean Mihai Dănuţ, lucru confirmat ulterior. Redactorii „Obiectiv - Vocea Brăiliei” au luat legătura cu Mihai Dănuţ pentru a obţine un punct de vedere de la acesta, care a confirmat faptul că procurorii au efectuat într-adevăr o percheziţie domiciliară la adresa fiului său, însă a subliniat că aceştia nu au găsit nimic suspect.

Reamintim că, Mihai Dănuţ a sărit în „barca” ProRomânia anul trecut, declarând la vremea respectivă (în luna mai 2017), că încearcă să ajute la recrutarea de membri la Brăila, fiind foarte bun prieten cu Daniel Constantin, cofondator al partidului, alături de Victor Ponta.
Categorie articol: 

Comentarii