Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Depistat la volanul unui tractor, fără permis de conducere

* un bărbat de 45 de ani a fost depistat pe raza localității Gropeni – județul Brăila, în timp ce conducea un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă  

 

Tractorist fără permis prins la Gropeni. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 18 mai, în jurul orei 15.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit, pe raza localității de frontieră Gropeni – județul Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, condus de brăileanul O.I., în vârstă de 45 de ani. Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
Categorie articol: 

Comentarii