Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Demonstrează că ai umor! Înscrie-te în competiţia “Highschool stand-up”

• la evenimentul care va avea loc pe data de 17 decembrie sunt invitaţi toţi liceenii din Brăila • cei mai talentaţi concurenţi vor fi răsplătiţi cu premii

 

Eşti licean şi te pricepi la stand-up comedy? Vrei să te afirmi şi încă nu ai avut ocazia? Consideri că eşti cel mai bun la asta? Atunci înscrie-te în competiţia “Highschool stand-up” organizată de Consiliul Judeţean al Elevilor Brăila şi demonstrează-le tuturor cât eşti de talentat. Tot ce trebuie să faci pentru a participa este să completezi cu formular cu numele tău, liceul, clasa şi vârsta, pe care îl găseşti accesând pagina de Facebook Consiliul Judeţean al Elevilor Brăila până pe data de 17 decembrie. 

Adună-ţi apoi gaşca de prieteni şi colegi şi vino sâmbătă, 17 decembrie, începând cu orele 17.00, la Cafe Noir Brăila, să îi faci pe toţi să râdă cu glumele tale. Cei care vor reuşi să smulgă cele mai multe hohote de râs vor fi premiaţi de organizatori.

“Highschool stand-up” este un eveniment creat de şi pentru liceeni. În competiţie se pot înscrie elevii de până în 18 ani, inclusiv.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii