Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Democrat-liberalii dau navala la ciolan

Potrivit informatiilor pe care le detinem, la PDL ar fi fost depuse peste 70 de solicitari, insa numai vreo 40 sunt intr-adevar "eligibile". Badalan a precizat, de altfel, ieri, ca: "Avem scrisori de intentie depuse de peste 40 de oameni si avem cate 6-7 oameni care au depus scrisori de intentie pentru aceeasi institutie, dar sunt si unele directii pentru care s-a depus o singura scrisoare de intentie sau pentru care nu s-a depus niciuna. Am ramas surprins de faptul ca am intalnit persoane care si-au depus scrisoarea de intentie pentru 7 sau 8 deconcentrate, aceeasi persoana se considera polivalenta, crede ca poate face fata la oricare dintre functiile respective. Nu mi se pare normal, nu ma poate convinge nimeni ca un om este bun si la justitie si la finante si la agricultura si la sanatate si la de toate". Badalan a mai spus ca, in opinia sa, faptul ca o persoana a depus un numar mare de solicitari este semn ca aceea isi doreste foarte mult o functie, indiferent care: "Foarte multi oameni cred ca asta este momentul care nu trebuie ratat".
Potrivit unor surse din PDL, printre cei care au depus mai multe solicitari pentru a fi directori de deconcentrate sunt: George Dragu, Ionel Adetu, Sorin Constantin, Marcel Stanescu, Teodor Smochina, Traian Cismas, Nicolae Zotoi (care, printre altele, isi doreste sa fie inspector scolar general), Ionel Tamplaru. Mai mult, din cate am aflat, exista membri PDL foarte tineri, care au terminat de curand facultatea si care si-au depus scrisoarea de intentie la mai mult de 10 directii, dar numai pentru posturi de director, nu pentru director adjunct, ceea ce i-a stupefiat pe liderii organizatiei.
Badalan ne-a mai declarat ca una dintre cele mai solicitate functii este cea de director la Agentia de Cadastru, de asemenea, fiind doarte multi doritori pentru Agentia Judeteana pentru Prestatii Sociale (cel mai mare numar de solicitari, "vreo 9"), APIA ( "vreo 7"), in timp ce pentru Metrologie au fost doar 3 solicitari, iar pentru Arhivele Nationale n-a fost niciuna.
Badalan le-a transmis si un mesaj traseistilor politici care spera ca-si vor pastra sau isi vor recupera postul de conducere, trecand la PDL: "Sunt persoane care au detinut functii in echipele de management ale unor unitati, adoptand o tactica: cum a trebuit sa se schimbe echipa, s-au inscris la partidul care trebuia sa ocupe postul si avem domni care au trecut pe la toate partidele si acum le-a venit randul sa se intoarca la noi. Ne pare rau pentru ei, dar a trebuit sa-i refuzam, pentru ca acest tip de cameleonism noua ni se pare total neproductiv. Eu sunt de acord ca un om isi poate schimba optiunea o data, dar daca si-o schimba de cinci ori, ca sa-si mentina postul, imi pun probleme in legatura cu sistemul lui de valori morale".
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii