Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Demisie la conducerea Spitalului Judeţean

Directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, dr. Cornel Vărzaru, a demisionat după numai două luni de activitate în această funcţie. Comitetul Director al spitalului s-a întrunit marţi pentru a face propuneri privind ocuparea postului rămas vacant.
"Am convocat Comitetul Director şi am propus pentru funcţia de director medical pe dr. Cristian Pricop. Demisia a fost un acord de voinţă al doctorului Vărzaru, a invocat motive personale.  Probleme administrative sunt multe, iar dumnealui vrea să se ocupe mai mult de activitatea medicală. Ne-a asigurat că va participa la toate proiectele aflate în derulare în spital, pe parte medicală, este şi membru în comisia de monitorizare a proiectului pe fonduri structurale de modernizare a ambulatoriului. Vom transmite către Direcţia de Sănătate Publică propunerea, astfel încât să ia măsurile care se impun pentru dispoziţia ministrului privind numirea în funcţie a directorului medical", ne-a declarat Rodica Sin, managerul interimar al spitalului.
Dr. Cristian Pricop este unul dintre vicepreşedinţii PDL Brăila şi a deţinut funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean în perioada 2006-2007, înlocuindu-l timp de 8 luni pe dr. Ştefan Mihăilescu, printr-un ordin al ministrului Sănătăţii, Eugen Nicolaescu. De partea cealaltă, dr. Cornel Varzaru, care a fost consilier municipal PSD în perioada 200-2004, a fost numit interimar în funcţia de director medical al Spitalului Judeţean la începutul lunii august 2009, după ce dr. Mihai Dobre şi-a dat demisia. La acel moment, dr. Cornel Vărzaru era şeful Secţiei Chirurgie III şi a acceptat funcţia de director medical la scurt timp după ce, la conducerea Spitalului Judeţean, a venit Rodica Sin, fost director economic la Spitalul Judeţean Constanţa. Numirea acesteia în funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean Brăila, semnată pe data de 24 iulie, s-a făcut cu susţinerea preşedintelui Consiliului Judeţean, Gheorghe Bunea Stancu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii