Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Delegatia braileana a cucerit patru medalii in prima reuniune a nationalelor de natatie pentru juniori II

Mult mai multi inotatori decit la Baia Mare s-au reunit, joi, la Bucuresti pentru a participa la Campionatele Nationale de natatie ale juniorilor II.
Printre inotatorii care au luptat in prima reuniune pentru medalii s-au aflat si brailenii cu dubla legitimare LPS-CSM, iar realizarile lor au fost conform asteptarilor, o medalie de aur, trei de bronz si doua clasari in imediata apropiere a podiumului.
Alin Artimon a avut o evolutie excelenta pe tot parcursul probei de 800 m si in final a reusit sa-si adjudece titlul de campion national la baieti 14 ani. La aceeasi categorie de virsta, delegatia braileana a obtinut trei medalii de bronz, prin Stefania Ion la 50 m liber, Alexandra Dragomir la 100 m bras si Alexandru Iordache la 200 m mixt.
La un pas de medalii au fost Alin Artimon la 50 m liber si Dragos Chirila la 100 m bras, ambii incheind probele mentionate pe locul al patrulea.
"Putem spune ca am inceput bine aceasta competitie. Am obtinut patru medalii si majoritatea sportivilor nostri care au luat startul in prima reuniune si-au imbunatatit propriile performante. Sper sa continuam pe aceeasi linie pina la finalul competitiei, a declarat profesoara Gabriela Stoicescu Clinciu.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii