Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Degringolada continua

CF Braila: Iliuciuc - Ghidarcea, Calin, Posteuca - Girleanu, Macare, S. Marin, Ochia (min. 54: Feizula), Sandru (min. 46: S. Matei) - Ghioca (min. 64: Caragea), Buteseaca
Antrenor: Vasile Caciureac
Cimia: St. Preda - Radoi, Iordache, Vasile, Istrati, D. Marin - Suditu (min. 61: Minciuna), Oprea, Iacob, V. Dinu (min. 56: Loga; min. 84: Nica) - Dogaru
Antrenor: Florin Stancioiu
Arbitri: Cristina Dorcioman (Cimpulung) - Petruta Iugulescu (Tirgoviste) si Elena Musetoiu (Cimpulung)
Arbitru de rezerva: Luciliu Zaharia
Obsevator FRF: Gheorghe Ene (Bucuresti)

Cu toate ca normal ar fi fost sa-si treaca in cont un succes in fata nou promovatei Chimia, CF Braila a inregistrat un semiesec si a ajuns astfel la minus 4 in clasamentul adevarului.
Partida de pe stadionul Municipal nu s-a ridicat nici o clipa la pretentiile esalonului in care se afla cele doua formatii.
Daca la oaspeti s-a vazut o conceptie de joc legata firesc de o tactica specifica meciurilor in deplasare care a dat roade, Chimia fiind la al doilea meci consecutiv in care obtine cite un punct, la gazde totul, cel putin aparent, a decurs la voia intimplarii iar cele doua rezultate, cel de la Cimpina si victoria de pe teren propriu cu Sportul par simple intimplari.
In prima repriza CF Braila, dupa ce a scapat de primirea unui gol la sutul lui Adrian Radoi, chiar in debutul partidei, in minutul 7, a atacat haotic, fara nici un orizont.
Actiunea lui Buteseaca, incheiata cu un sut care a trecut pe linga vinclu, lovitura libera executata de Ghidarcea, la care daca ar fi fost atent Ghioca ar fi putut introduce mingea in plasa si luft-ul lui Buteseaca din minutul 30, au fost singurele momente cind fruntele celor 200-300 de spectatori s-au mai descretit.
Dirijati de fostul portar al "ciinilor rosii", Stefan Preda, oaspetii, printr-un presing sustinut, au tinut jocul departe de propriul careu si la pauza erau in grafic.

Cu putin noroc, Feizula ar fi putut marca cu patru minute inainte de finalul partidei

Partea a doua a intilnirii a inceput cu doua ocazii uriase in contul Chimiei. In minutul 47, Iliuciuc, cu un efort disperat a reusit sa scoata mingea de la vinclu, iar citeva minute mai tirziu, dupa o centrare a lui Oprea, Radoi a sutat puternic in plasa laterala.
Abia in minutul 60, Calia ia o actiune pe cont propriu si suteaza razant cu poarta adversa. Il imita Ghidarcea in minutul 72 care suteaza puternic din lovitura libera, dar mingea ocoleste din nou spatiul portii.
Daca brailenii nu reusesc sa suteze pe poarta, oaspetii au insa din nou o dubla sansa de a inscrie, prin Loga (min. 77 si 85). La prima actiune acesta a sutat din careu, dar nu a putut sa-l invinga pe Iliuciuc, la a doua a reluat cu capul putin peste bara transversala mingea centrata de Adrian Radoi.
Ultimele cinci minute le-au gasit pe gazde masate in careul advers si ar fi putut sa marcheze in minutul 86, prin Feizula, daca Iordache, pe faza, nu ar fi degajat mingea de pe linia portii.
In minutele de prelungire, Girleanu a executat cu precizie o lovitura de colt insa Buteseaca a ales solutia unui sut din voleu si mingea a trecut peste transversala.
Acest rezultat i-a nemultumit pe spectatori si probabil ca la urmatoarele intilniri formatia braileana va fi lipsita de ceea ce se numeste "al doisprezecelea jucator", publicul.
Pentru CF Braila urmeaza acum doua deplasari foarte dificile, la CS Otopeni si FC Brasov, si daca va continua sa evolueze in aceeasi maniera, are toate sansele de a-si depune candidatura la retrogradare.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii