Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Defăimarea defăimătorilor României

În mod cert, nimeni nu a defăimat România mai rău decât o face, de mai bine de un an, actuala coaliţie de guvernare PSD-ALDE. Nu ai cum să crezi că un infractor aflat în poziţia numărul 3 în statul român şi în fruntea principalului partid de guvernare, care conduce practic ţara, plus un inculpat aflat în postura de al doilea om în stat, nu dăunează imaginii României.

Nu ai cum să crezi că, prin toate acţiunile împotriva Justiţiei, declanşate de coaliţia condusă de un infractor şi un inculpat, România nu este văzută „în afară” ca un stat de mâna a doua spre a treia.

Şi este de-a dreptul penibil să susţii că toţi cei care nu iau apărarea „cartelului” de la vârful guvernării ţării defăimează România şi că a nu susţine atacurile unor inculpaţi şi condamnaţi la adresa Justiţiei este un act de trădare a ţării. De fapt, este cinic. Iar gruparea PSD-ALDE şi liderii săi cei mai vocali nu duc deloc lipsă de cinism.

Dar nu cu defăimarea României au ei o problemă, ci cu defăimarea lor – ei, cei care, într-un mod de-a dreptul revoltător, se consideră de fapt România.

Să vii, ca infractor dovedit, şi să proclami că tu vrei „domnia legii” este nu doar o dovadă de cinism, ci de tupeu inimaginabil. Dragnea şi ceilalţi vor continua însă să susţină aceste enormităţi până în pânzele albe, deşi, pentru cine poate gândi şi singur, este evident că oamenii aberează cu nesimţire.

În definitiv, toate elucubraţiile astea nu sunt adresate celor care nu au votat sau nu ar vota cu PSD-ALDE, ci nucleului dur al propriului electorat fidel. Acei oameni care nu au o problemă în a fi conduşi de un infractor, care nu sunt deranjaţi cu nimic de „revoluţia fiscală”, care nu-şi fac griji de lucruri precum rate la bancă, inflaţie, ROBOR, deficit bugetar, deficit comercial, investiţii, curs valutar etc şi care nu au o problemă cu mincinoşii, cu hoţii, cu agramaţii, cu curvuliţele ajunse pe picior mare şi în funcţii bine plătite, cu incompetenţii, cu proştii şi în general cu oamenii de o calitate profesională şi morală cel puţin îndoielnică, dacă nu cu un caracter de-a dreptul infect. Ei vor sorbi fiecare vorbă de-a lui Dragnea&Comp, fiecare minciună, fiecare tâmpenie cu „statul paralel”, cu conspiraţiile de la Bruxelles, cu duşmănoasele multinaţionale şi bănci, cu sorosiştii şi câinii plătiţi să vină la proteste, cu duşmanii de clasă ai poporului. Iar alde Dragnea, Tăriceanu şi ceilalţi ştiu foarte bine asta. Şi, atât timp cât se vor găsi destui care să-i creadă - şi, în mod cert, chiar se găsesc destui – ei vor spune în continuare poezia învăţată atât de bine, ca repetenţii care speră că, recitând „Luceafărul”, vor reuşi să treacă clasa.
Categorie articol: 

Comentarii