Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decizii luate la şedinţa cu delegaţii echipelor din campionatele organizate de AJF

Miercuri, după-amiază la Găiseanca s-a desfăşurat tradiţionala şedinţă cu reprezentanţii echipelor din competiţiile organizate de către Asociaţia Judeţeană de Fotbal.

În cadrul acesteia, preşedintele AJF, Marin Petrescu a făcut o succintă prezentare a evenimentelor pozitive şi negative din sezonul anterior, după care a atras din nou atenţia conducătorilor echipelor din Liga a IV-a şi Campionatul Judeţean asupra respectării măsurilor impuse de FRF privind condiţiile minime pentru participarea la competiţiile oficiale. Sursa citată a mai adăugat că le-a impus reprezentanţilor cluburilor să dea dovadă de fair play în noul sezon.

"Am evidenţiat lucrurile bune, dar am enumerat şi aspectele reprobabile şi cred că cei prezenţi în sală au înţeles că astfel de evenimente nu trebuie să se mai repete. De asemenea, le-am atras atenţia conducătorilor că echipele lor trebuie să aibă o atitudine corectă în teren, să dea dovadă de fair play, iar la finalul meciurilor jucătorii formaţiei gazdă să-i aplaude pe cei de la echipa adversă", a declarat Marin Petrescu.

Preşedintele AJF le-a mai atras atenţia celor 60 de delegaţi prezenţi la Găiseanca asupra faptului că nu vor fi primite în competiţii echipele cu datorii sau care nu respectă condiţiile minime de participare. Totuşi, la propunerea celor prezenţi s-a stabilit, prin vot, ca formaţiile care încă nu au terenurile îngrădite să mai primească o şansă până la finalul turului.
Campionatul Judeţean va avea în jur de 28 de echipe repartizate în două serii, noutăţile din acest eşalon numindu-se Fortino Ianca, Viitorul II Ianca, FC Urleasca II precum şi formaţia din Surdila Greci, care revine din acest sezon în programul competiţional.

Tot miercuri s-a stabilit programul meciurilor din cadrul turului campionatului Ligii a IV-a, competiţie la care s-au înscris 14 echipe, Tractorul Viziru, Viitorul Galbenu, FC Chiscani, Recolta Tufeşti, CS Făurei, Voinţa Găiseanca, FC Urleasca, Unirea Măxineni, Avântul Mircea Vodă, Dacia Berteşti, Victoria Deduleşti, Victoria Traian, Avântul Cireşu, Victoria Cazasu, precum şi data primei runde, 29 august.

În sezonul competiţional 2009-2010 în acest eşalon nu se va mai disputa turneul play off pentru desemnarea campioanei de judeţ.

Programul meciurilor din cadrul turului Campionatului Judeţean va fi stabilit luni după-amiază, la ora 17.00, în prezenţa tuturor reprezentanţilor echipelor din cele două serii.

Programul meciurilor din prima etapă a Ligii a IV-a:

Tractorul Viziru - Viitorul Galbenu
CS Făurei - Voinţa Găiseanca
FC Urleasca - Unirea Măxineni
Avântul Mircea Vodă - Dacia Berteşti
Victoria Deduleşti - Victoria Traian
Victoria Cazasu - Avântul Cireşu
FC Chiscani - Recolta Tufeşti
Categorie articol: 

Comentarii