Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decizia Tribunalului Brăila: tatăl violator din Şuţeşti nu a fost lăsat în libertate

luni, magistraţii instanţei superioare au respins ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul Daniel B. împotriva încheierii de şedinţă din data de 14 octombrie, pronunţată de Judecătoria Făurei • atunci s-a dispus arestarea bărbatului din Şuţeşti acuzat că şi-a violat în repetate rânduri fiica de numai 11 ani, iar la Tribunalul Brăila s-a menţinut decizia primei instanţe

 

Fără scăpare! Bărbatul din Şuţeşti acuzat că şi-a violat fiica în vârstă de 11 ani nu a reuşit să îi determine pe judecătorii Tribunalului Brăila să îl elibereze din arest. Trimis în spatele gratiilor de magistraţii Judecătoriei Făurei, inculpatul Daniel B. a contestat soluţia, însă la instanţa superioară nu a avut câştig de cauză. “Respinge ca nefondată contestaţia formulată de inculpatul-contestator B. Daniel împotriva încheierii de şedinţă din data de 14.10.2020, pronunţată de Judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Judecătoria Făurei (...). Menţine încheierea de şedinţă de la Judecătoria Făurei în dosarul nr. 2846/228/2020. Obligă contestatorul-inculpat la plata de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, este soluţia pronunţată de Tribunalul Brăila la şedinţa din data de 19 octombrie.

Reamintim că, în data de 14 octombrie, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Făurei au solicitat arestarea preventivă a inculpatului Daniel B. în vârstă de 39 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de viol. Cererea a fost admisă, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Făurei dispunând arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.

Din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că, în perioada martie - iunie 2020, bărbatul a exercitat acte de constrângere psihică asupra fiicei sale V.A.M., în vârstă de 11 ani, şi a întreţinut cu aceasta în mod repetat relaţii sexuale orale şi raporturi sexuale la domiciliul din localitatea Şuţeşti.

În şedinţa din 14 octombrie, judecătorii primei instanţe au dispus arestarea preventivă a inculpatului B. Daniel, pentru săvârşirea infracţiunii de viol, de la 14 octombrie până la data de 12 noiembrie inclusiv. În zadar s-a chinuit acesta să scape din spatele gratiilor.
Categorie articol: 

Comentarii