Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Deci va arat Orientul Mijlociu, precum soferii

Asadar, pe aceasta cale vreau sa fac o reclamatie la Oficiul International de Protectie a Consumatorilor Aflati in Concediu de Odihna, pentru ca am fost tras in caramida, inselat la toi, pacalit la cintar etc. Am zis ca in acest concediu mare cit puta de furnica am sa stau cu birnetul in sus si am s-o mut de colo prin imprejurimi, nu mai departe insa de Tenerife, caci n-am chef sa ma ratacesc definitiv si irevocabil. Deci ce am facut eu in concediu e treaba mea, nu va mai bagati aiurea-n seama, ca va si bat. Problema este ce NU am facut eu in acest concediu si mai ales de ce.
Normal ca toate nenorocirile mi s-au intimplat din cauza razboiului de 2 lei din Orientul Mijlociu. Am ajuns sa nu mai dau drumul la televizor, pentru ca in mod cert ii voi vedea fata lui Adelin Petrisor cum transmite stiri fierbinti de la fata locului, departe insa de zona zero a conflictului. Ma uit la stirile sportive si, cind colo, ce sa vad? Da, saltimbancul de Cristi Borcea face glume de talcioc, anuntind ca bombele de pe piata transferurilor nu sint la Dinamo, ci in Liban. Ha-ha, hi-hi, ho-ho, ce tare esti bai Borcea!
Am glumit io, dar sa stiti ca treaba-i serioasa. Razboiul asta de dupa-amiaza din Liban o sa-i stirneasca si pe altii. Nu vedeti ca Dabaliu Bush s-a dus sa-i ceara parerea lu' tatuca Putin la G8-ul de la Sankt Petersburg, sa discute daca se baga sau nu. Normal ca americanii sint bagati peste tot, dar Bush nu vrea sa se trezeasca cu rusul de cealalta parte a bombei. O fi rusnacul betivan, dar cind este vorba de ras de pe fata pamintului blocuri cu civili, lasa vodca la masa si pleaca sa apese pe buton. Si cind te gindesti ca toata bubuiala asta din Liban a pornit de la faptul ca alde Hezbollah au rapit doi soldati israelieni. Inteleg ca la ei legea este dura rau si nu-ti poti permite sa rapesti femei de pe strada si sa le aduci gata violate la casele lor, dar nici sa te apuci sa ciordesti soldati de pe strada nu pare o idee prea buna. Mai ales cind stii ca israelitii abia asteapta sa te prinda si sa te ucida un pic.
Vestea buna pentru noi este ca acest razboias nu ne va afecta cine stie ce. Bine, am inteles ca s-au scumpit combustibilii, dar asta s-a mai intimplat si pe vremea cind in lume era liniste si pace. Pe noi nu ne va chema nimeni la lupta din Liban, poate si pentru ca nu pot avea incredere in romani. O data descind fortele noastre armate in Liban ca sa-i scape pe israeliti, si cind ti-e bomba mai puternica, te trezesti ca nenea Tariceanu ocupa televiziunile si cere retragerea de urgenta a trupelor de pe frontul de lupta. Sa-i lasam asadar pe aia sa se bata, sa se ingroape sub daramaturi, sa-si plinga rudele si sa-si blesteme dusmanii, iar noi sa ne vedem de alegerile noastre anticipate, de debutul "Diviziei A", de retogradarea lui Mutu si Lobont in Serie B, de razboiul liberalo-liberal, de pregatirea pentru inundatiile din toamna, de furat miliardele alocate pentru autostrazi si nu in ultimul rind de facut bagajele pentru iminenta intrare prin efractie in Uniunea Europeana. Hai Romania, jos Hezbollahul, adio Israel! Jesus, dai si Tu o bere?
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii