Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decathlon, noul partener al HC Dunărea Brăila

* cel mai important retailer european de articole sportive a făcut un parteneriat cu echipa brăileană de handbal

 

Evoluția foarte bună a echipei de handbal a clubului HC Dunărea a facilitat grupării sportive brăilene un parteneriat cu retailerul european Decathlon.

“Ne bucurăm să avem alături de noi un partener atât de important din lumea sportului și anume retailerul european Decathlon. Am întâlnit la echipa din Decathlon Brăila oameni deschiși care își doresc să sprijine HC Dunărea Brăila. Avem pentru viitor planuri mari alături de ei”, ne-a declarat George Caranica, președintele HC Dunarea Brăila.

Încă de la deschiderea magazinului Decathlon la Brăila, HC Dunărea a primit invitația de a se alătura acestui eveniment însă echipa se afla în competiție și nu a putut fi prezentă. Relația dintre club și retailerul european a continuat iar Decathlon s-a alăturat clubului.

“Decathlon și HC Dunărea Brăila sunt două “echipe” dedicate sportului și ne dorim ca acest parteneriat să prindă și mai multă amploare pe viitor. Dunărea Brăila este o echipă cu rezultate remarcabile și ne dorim să sprijinim clubul pe tot parcursul competițiilor în care sunt angrenate jucătoarele senioare, Liga Florilor și EHF European League”, a declarat Andra Mungiu, managerul Decathlon Brăila.

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafață totală de 2.313 mp și un portofoliu de 5.000 articole și echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, atletism, tenis de câmp și tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeție, dar și pentru sporturi precum, box, dans, arte marțiale, dispunând totodată de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafață de 203 mp.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii