Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Decathlon a deschis primul magazin din Brăila

• magazinul din Brăila Mall are o suprafaţă totală de 2.313 mp şi pune la dispoziţia clienţilor 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi • odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare

 

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Brăila, situat în incinta Brăila Mall. Odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare.

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp şi pune la dispoziţia clienţilor 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp şi tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeţie, dar şi pentru sporturi precum, box, dans, arte marţiale. Mai mult, magazinul dispune şi de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafaţă de 203 mp.

Deschiderea primului magazin Decathlon într-una din cele mai mari aglomeraţii urbane din ţară a fost o decizie strategică, în linie şi cu interesele şi nevoile comunităţii locale, având în vedere faptul că oraşul găzduieşte 45 de cluburi sportive, două secţii olimpice de înot şi kayak canoe, iar la nivelul întregului judeţ se găsesc mai mult de 100 de asociaţii sportive. În plus, în zonă sunt intens practicate atât sporturile de echipă, cât şi cele individuale, existând peste 50 de locuri de practică în medii naturale, precum şi terenuri de sport şi săli de fitness.

În magazinul Decathlon Brăila, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor, cât şi pentru sporturile cu rachetă, unde sunt racordate rachete tenis, badminton, squash, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive.

Pentru că sănătatea angajaţilor, a clienţilor şi a partenerilor este prioritară pentru Decathlon, şi în noua unitate din Brăila se vor respecta regulile de siguranţă implementate de companie pentru prevenirea riscului de infecţie cu COVID-19.

Inaugurarea din 3 septembrie a magazinului Decathlon Brăila a fost realizată în prezenţa reprezentanţilor companiei, a oficialităţilor locale, a reprezentanţilor mass-media, cât şi a iubitorilor de sport din comunitatea locală.
Categorie articol: 

Comentarii