Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Ziua Pompierilor, Laurenţiu Cobzaru şi Costel Mazâlu vor alerga cu drapelul naţional

• cei doi militari vor porni de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă “Smârdan” şi vor ajunge la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Brăila • drapelul va fi înmânat comandantului ISU Brăila

 

Îngerii semenilor aflaţi în suferinţă, neobosiţii Laurenţiu Cobzaru (Poliţia Militară) şi Costel Mazâlu (ISU Brăila) vor alerga de la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă “Smârdan” până la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Dunărea” Brăila. Data de azi nu este aleasă întâmplător pentru cursă. Pe 13 septembrie, este celebrată, anual, Ziua Pompierilor din România şi cum Mazâlu provine din această “familie” a Ministerului Afacerilor de Interne, cei doi şi-au propus să  marcheze momentul în pas alergător, la propriu.

Pe timpul alergării, cei doi vor purta un drapel naţional inscripţionat cu siglele celor două unităţi ai căror angajaţi sunt şi “13 septembrie Ziua Pompierilor din România”. La sosire, drapelul va fi oferit comandantului Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Brăila.

Aşa cum ne-au obişnuit, Cobzaru şi Mazâlu susţin două cauze nobile, cea a Andreei şi cea a pompierului Viorel Dima. Pentru fetiţa de 12 ani, diagnosticată cu leucemie, va fi organizat un eveniment sportiv caritabil ce va avea loc la Galaţi, în Grădina Publică, pe 22 septembrie. Pentru plt. adj. Viorel Dima, diagnosticat cu cancer, va fi organizat, de asemenea, un eveniment sportiv caritabil, în Brăila, în Parcul Monument, pe 29 septembrie 2019, ora 9.00.
Categorie articol: 

Comentarii