Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Zilele Brăilei, Simionescu face apel la bunul simţ al cetăţenilor

Edilul şef Aurel Simionescu a tras un semnal de alarmă în privinţa bunei desfăşurări a programului dedicat Zilelor Brăilei, cerându-le celor care vor participa la evenimente să dea dovadă de bun simţ. Acesta a precizat că, săptămâna trecută, Poliţia Locală a aplicat zece contravenţii brăilenilor care au aruncat gunoi pe stradă şi şi-a manifestat speranţa că scenariul nu se va repeta şi pe durata derulării evenimentelor dedicate Zilelor Brăilei.
"Cred că aţi văzut programul legat de Zilele Brăilei. Eu sper să fie o perioadă bună în privinţa vremii, astfel încât manifestările pe care vrem să le desfăşurăm pe toate zonele din oraş să aibă public numeros, să fie acceptate. Pe scurt, brăilenii să se bucure de ele", a declarat primarul Aurel Simionescu.
Mai mult, edilul şef al municipiului a făcut un apel către toţi cetăţenii certaţi cu bunul simţ. "Sper, de asemenea, ca măcar în perioada aceasta să avem înţelegerea oamenilor, că trebuie să aruncăm mai puţin gunoi pe stradă, chiar deloc. Într-o săptămână, sunt zece amenzi date pentru cetăţenii care aruncau gunoiul peste tot, în loc să îl pună unde trebuie. Sper că măcar în această perioadă tot felul de alte tipuri de contravenţii pe care le constată Poliţia Locală - de la vândut seminţe peste tot până la intrat cu bicicleta pe unde nu trebuie -, să se diminueze", a declarat primarul.

 
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii