Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

"De regulă, orice formaţiune politică lansează mai întâi «iepuraşii»"

Liberalul Adrian Ritzinger are rezerve în a crede că, până în 2012, democrat-liberalii Constantin Dumitriu şi Viorel Balcan vor rămâne nominalizaţii PDL pentru alegerile locale. Ritzinger consideră că aceştia sunt doar "iepuraşii" trimişi în faţă, dându-li-se un an la dispoziţie pentru a câştiga capital electoral.
"Experienţa mea politică îmi lasă rezerve că aceştia vor fi candidaţii din partea PDL. Chiar ăsta e un motiv pentru care nu are sens să ne lansăm noi acum candidaţii la alegerile locale, pentru Primărie şi CJ. De regulă, orice formaţiune politică lansează mai întâi «iepuraşii». Deci, acei «iepuraşi» au dreptul să se bage un an de zile ca să câştige electoratul, dar se mai face un sondaj în final şi dacă nu au câştigat electoratul, li se va spune «pardon»", a explicat Adrian Ritzinger recent, în cadrul unei conferinţe de presă a PNL Brăila.
Reamintim că, după cum arată calculele politice democrat-liberale până la această oră, Constantin Dumitriu, liderul PDL Brăila, va candida la şefia Consiliului Judeţean, în timp ce deputatul Viorel Balcan va intra în cursa pentru Primărie.
Categorie articol: 

Comentarii