Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De luni autobuzele Braicar reintră pe trasee

• Atenţie însă: se va circula în regim de avarie deoarece operatorul public de transport se bazează doar pe noii şoferi, angajaţi zilele acestea • şoferii protestatari sunt în continuare hotărâţi să nu înceapă munca, dar au anunţat că îşi vor delega câţiva reprezentanţi să asiste paşnic la şedinţa Consiliului Local Municipal de astăzi  

 

Greva spontană a salariaţilor de la “Braicar” este în continuare departe de soluţionare, iar tensiunile cresc pe măsură ce trec zilele. Vestea bună pentru brăilenii care se bazează pe transportul public în comun este că de luni, după cum a anunţat primarul Marian Dragomir, ar urma să se reia parţial circulaţia autobuzelor. Practic se va circula în regim de avarie deoarece operatorul de transport se bazează doar pe şoferii angajaţi zilele acestea, colegii lor mai vechi rămânând în continuare în grevă. “În cursul zilei de marţi, 29 mai, compania a primit 14 cereri de angajare ca răspuns la anunţul postat, dintre care 10 au obţinut deja fişa medicală necesară. În cursul acestei zile (ieri - n.r.) alte 15 cereri similare au fost înregistrate. În acest context, luni, 4 iunie, se va relua circulaţia autobuzelor, fără a putea însă asigura frecvenţa din grafice în condiţii normale”, ne-a declarat edilul şef.

De cealaltă parte, protestatarii de la “Braicar”, care au întrerupt încă de joi, 24 mai lucrul, s-au arătat dezamăgiţi de măsura administraţiei locale şi a companiei de transport. Au anunţat totuşi că îşi vor delega câţiva colegi să asiste, paşnic promit ei, la discuţiile din cadrul şedinţei publice a Consiliului Local Municipal de astăzi.

Reamintim că negocierile purtate luni noaptea, la sediul operatorului de transport, între reprezentanţii protestatarilor şi o delegaţie din partea municipalităţii în frunte cu primarul Marian Dragomir au eşuat.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii