Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De la bal la spital: Petrecere încheiată cu pumni la Scorţaru Nou

în noaptea de sâmbătă spre duminică, mai mulţi tineri care petreceau la Căminul Cultural au încheiat mai repede distracţia după ce a izbucnit un scandal • unul dintre cei implicaţi în conflict a suferit leziuni corporale şi a ajuns la spital

 

Mai mulţi tineri aflaţi la o petrecere privată în Căminul Cultural din Scorţaru Nou s-au luat la ceartă şi apoi la bătaie. Un tânăr a ajuns la spital.

Potrivit poliţiştilor, în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 2.00, o femeie a sesizat faptul că un tânăr de 25 de ani, din comuna Gemenele, a lovit doi bărbaţi, de 32 şi 33 de ani, ambii din Scorţaru Nou. Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au efectuat cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt. Între tineri a izbucnit un conflict spontan, cel mai probabil şi pe fondul consumului de alcool, apoi s-a ajuns la lovituri cu pumnii şi picioarele. În urma conflictului, bărbatul de 33 de ani a suferit leziuni şi a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Tânărul acuzat de comiterea agresiunii s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe.

COAUTOR ARTICOL: Categorie articol: 

Comentarii