Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De la începutul pandemiei. Brăila a depăşit 300 cazuri COVID-19

în week-end, la Brăila au apărut noi pacienţi infectaţi cu coronavirus, luni fiind înregistrate încă 6 cazuri noi, iar duminică au mai fost alte 10 cazuri noi • numărul total este de 301 persoane infectate, de la începutul pandemiei, dintre acestea 14 fiind decedate, din care doar 9 sunt brăileni, restul fiind pacienţi aduşi din alte judeţe

 

Noi cazuri de pacienţi infectaţi cu coronavirus la Brăila. La data de 13 iulie, numărul total al persoanelor infectate cu Covid era de 301, din care 14 sunt decedate, doar 9 fiind pacienţi decedaţi din Brăila. Alte 4 persoane decedate sunt din Galaţi şi una este din Tulcea, acestea fiind transferate la Brăila, unde a fost înregistrat decesul. Luni, 13 iulie, au apărut 6 noi cazuri confirmate cu coronavirus, 76 de pacienţi fiind internaţi şi 14 decedaţi (9 confirmaţi la Brăila, 4 în Galaţi şi 1 din Tulcea, care au fost transferaţi la Brăila. Duminică, alte 10 persoane au fost confirmate pozitiv cu virusul covid.

Vineri, la nivelul judeţului Brăila erau confirmate 268 de cazuri, fiind vorba despre 13 cazuri în plus faţă de ziua anterioară, plus 12 decedaţi. În week-end, au mai fost încă 2 persoane decedate, însă nu din judeţul Brăila.
Categorie articol: 

Comentarii