Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Florii, poliţiştii sunt la datorie

peste 150 de poliţişti se vor afla zilnic în stradă, pentru a preveni incidentele neplăcute la evenimentele organizate de sărbătoarea Floriilor

 

În acest week-end, când este sărbătoarea Floriilor de cult Ortodox, poliţiştii vor avea grijă ca brăilenii să petreacă în linişte. Oamenii legii vor fi în stradă, mai ales că, în această perioadă, sunt preconizate a se desfăşura manifestări religioase şi cultural-artistice de amploare.

În perioada 31 martie - 02 aprilie, 156 de poliţişti brăileni vor acţiona în dispozitivul curent de ordine şi siguranţă publică, având ca prioritate prevenirea şi descurajarea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor. Inspectoratul de Poliţie Judeţean Brăila va organiza zilnic, în această perioadă, 52 de patrule rutiere şi de siguranţă publică.

În fiecare zi, poliţiştii rutieri vor fi prezenţi pe principalele artere rutiere pentru prevenirea accidentelor grave şi fluidizarea traficului pe căile de acces din zona lăcaşurilor de cult şi a staţiunilor turistice. Pentru prevenirea accidentelor de circulaţie, poliţiştii rutieri vor acţiona cu aparatele radar în întreg judeţul.

În caz de nevoie, apelaţi cu încredere 112 - Apelul Unic de Urgenţă!
Categorie articol: 

Comentarii