Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Florii, poliţiştii sunt în stradă

Poliţiştii vor avea grijă ca Sărbătoarea Floriilor să se desfăşoare fără evenimente neplăcute. Lucrătorii Poliţiei Brăila vor fi în stradă, în zona lăcaşurilor de cult şi a locurilor unde se desfăşoară diverse manifestări. Echipajele de intervenţie în stradă au fost suplimentate.
Astfel, în această perioadă, 105 poliţişti de la ordine publică, 15 de la structurile de poliţie rutieră, trei poliţişti de investigaţii criminale, şapte de investigare a criminalităţii economice şi nouă poliţişti de la alte structuri şi rezerve de intervenţie vor acţiona în dispozitive mixte. Pentru menţinerea ordinii şi siguranţei publice se vor organiza zilnic, în medie, 67 de patrule, dintre care 10 pedestre şi 57 auto. "Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice. Pe drumurile publice din judeţ, pe principalele artere din municipiu, precum şi pe traseele de acces către zonele lăcaşelor de cult religios, poliţiştii de la rutieră vor acţiona pentru menţinerea fluenţei şi prevenirea producerii unor evenimente grave, în general a celor generate de excesul de viteză. Vor fi amplasate, în acest sens, în trafic, cinci aparate radar", a precizat agent şef adj. Camelia Bucur din cadrul IPJ Brăila.
Poliţiştii de la transporturi vor asigura patrularea în trenurile de călători, precum şi în staţiile şi triajele de cale ferată.

 
Categorie articol: 

Comentarii