Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De fapt, Tudose ar fi trebuit să citeze din “Naşul”, nu din “Cei doi Papi”

Asta-i bună! Mihai Tudose, care a fugit dintr-un partid de mafioţi şi s-a reîntors în acelaşi partid populat cu şi mai mulţi mafioţi să vină cu citate dintr-un film cu doi Papi.

Probabil că Tudose a uitat de unde a plecat. Îi amintesc eu: a plecat din PSD, partidul care l-a dat ţării pe Liviu Dragnea, care Dragnea, la rândul lui, l-a dat premier pe Tudose.

S-a reformat cumva PSD-ul de la temelie de la plecarea lui Tudose şi până la revenirea lui în acest partid toxic, care a făcut foarte mult rău României? În afară de arestarea lui Dragnea (care acum se află fix unde îi este locul) şi de alungarea agramatei Dăncilă, care rămâne în continuare o ruşine pentru această ţară, PSD nu a făcut nimic ca să pară un partid serios, cu oameni dedicaţi românilor nu baronilor de prin Vrancea, Constanţa, Galaţi şi, evident, Brăila.

Dacă Tudose ar fi vrut să fie cu adevărat sincer, ar fi trebuit să vină cu replici din seria “Naşul”, pentru că PSD rezonează cu mafioţii.

“Cred că majoritatea celor din sală au văzut un film celebru în ultimul timp pe Netflix: «Cei doi Papi». La un moment dat este o replică superbă: «Atunci când nu e nimeni de vină înseamnă că suntem toţi de vină». Fiindcă nimeni nu a avut, sau nu toţi au avut curajul să spună: «domnule, ajunge»!”, a declarat Mihai Tudose, după revenirea sa în PSD Brăila.

Filmul “Cei doi Papi”, în care Anthony Hopkins are o prestaţie magistrală, nu are ce să caute în discursul niciunui PSD-ist. Bine, în lipsă de altceva, Mihai Tudose ar putea încerca şi cu nişte replici din Stan şi Bran, că şi pe-acolo se regăseşte ceva din politica actuală făcută de PSD. (Cui Să Îi PeSeDe Brăileni)
Categorie articol: 

Comentarii