Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De doua ori tentativa de viol

Un individ proaspat liberat din puscarie, unde executase parte dintr-o pedeapsa pentru violare de domiciliu si tentativa de viol asupra unei fetite de 11 ani, a incercat, vineri seara, in jurul orei 23.45, sa intretina relatii sexuale sub amenintarea unui cutit cu o femeie in virsta de 39 de ani, pe care a acostat-o pe aleea de linga Liceul de Constructii, spre Calea Calarasilor. Scaparea femeii a aparut in momentul in care, pe alee, s-a apropiat un biciclist. Patrula Politiei l-a incarcerat imediat pe agresor, insa, acum, pentru intregirea materialului probatoriu si inculparea individului, Politia cere ajutorul biciclistului martor. Tudorita C., 39 de ani, din Braila, a reclamat la Politie ca a fost acostata de un tinar care, amenintind-o cu un cutit, a incercat sa intretina relatii sexuale cu ea. "Deoarece in acel moment s-a apropiat un biciclist si, imediat dupa aceea, si patrula de la Biroul de Politie Urbana, autorul a fugit spre Parcul Monument. Lucratori din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale (fost Judiciar -n.r.) au demarat imediat cercetari si au stabilit ca autorul este Nicolae Emil Luca, 27 de ani, domiciliat in Braila, care a fost prezentat la Parchetul de pe linga Judecatoria Braila pentru savirsirea infractiunii de tentativa la viol. Impotriva acestuia s-a dispus cercetarea in stare de libertate si interdictia de a parasi localitatea. Amintim ca a fost recent liberat din Penitenciar, unde a executat 5 ani si 8 luni de inchisoare dintr-o pedeapsa de 10 ani, pentru o fapta comisa in 1999", ne-au relatat surse autorizate din cadrul Biroului de Presa al Politiei brailene.
Fost elev al Scolii nr. 14 din Braila, in noiembrie 1999, Nicolae Emil Luca a violat domiciliul unei familii din Movila Miresii, dupa care a incercat sa violeze copilul acesteia, o fetita de 11 ani.
Luca, atunci in virsta de 21 de ani, s-a pripasit la o familie din comuna Movila Miresii - incepind cu 1997 - pe care o ajuta la muncile gospodaresti. Intr-o zi, Luca si-a ajutat stapinii la cules de porumb apoi, intors acasa, a mincat si, la urma, a dat pe git citeva pahare cu vin. Apoi a iesit in sat, la discoteca "Omivis" din localitate, unde si-a pierdut vremea pina pe la ora 2.30, timp in care a mai consumat alcool. In drum spre casa, Luca s-a oprit in dreptul locuintei lui N.L. si a intrat in curtea omului, apoi in holul casei si, de acolo, in camera in care dormea minora R.G., in virsta de 11 ani. A urcat in patul copilului, i-a pus mina la gura ca sa nu tipe, incercind din rasputeri sa intretina cu ea raport sexual normal. Buimaca de somn si speriata in acelasi timp, victima s-a luptat cu violatorul, reusind astfel sa faca zgomot si sa-i alerteze pe parintii ei, care dormeau intr-o camera alaturata. Strigatele de ajutor ale copilului au fost auzite, iar fetita salvata. Atunci, Luca a fost arestat preventiv si dat pe mina Justitiei, desi raportul de expertiza medico-legala psihiatrica avea sa consemneze ca violatorul "sufera de oligofrenie gr. I cu tulburari de comportament agravat posttraumatic si prin consum de alcool". In sarcina acestuia s-au retinut infractiunile de violare de domiciliu si tentativa de viol. Acum, pentru a continua instrumentarea faptei savirsite de Luca, politistii il roaga pe biciclistul necunoscut sa se prezinte la cea mai apropiata unitate de Politie sau sa sune la 112, apel de urgenta gratuit, pentru a-i ajuta cu informatii despre intimplarea pe care a vazut-o.
Categorie articol: 

Like / Share

Comentarii