Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De Crăciun, fii “lumina” tinerilor şi bătrânilor Fundaţiei “Lumina”

• în această perioadă, ONG-ul primeşte donaţii în bani, produse alimentare şi articole de îmbrăcăminte pentru cei 50 de bătrâni singuri, bolnavi şi nevoiaşi pe care îi are în grijă • de asemenea, până la sfârşitul anului, puteţi direcţiona 20% din impozitul pe profit datorat statului către Fundaţia “Lumina”, sprijinind astfel 36 de tineri fără familii

 

 

În preajma sărbătorilor, Fundaţia “Lumina” Brăila vă invită să fiţi generoşi cu bătrânii şi tinerii care au nevoie de ocrotire. În această perioadă, ONG-ul a demarat o campanie de strângere de donaţii pentru 50 de bătrâni singuri, bolnavi şi nevoiaşi, vârstnici de care fundaţia are grijă. Astfel, dacă vreţi să donaţi bani, produse alimentare sau îmbrăcăminte, o puteţi face la sediul din Obor, pe Aleea Narciselor nr. 1, la blocul R8. De asemenea, donaţii se pot face şi în contul fundaţiei:

 

RO 83BRDE090SV43816870900, deschis la BRD

RO 67RNCB0048025907540001, deschis la BCR, reprezentant legal Neacşu Carmen Daniela.

 

Indiferent ce metodă alegi, important e să răspunzi cu sufletul şi să fii Moş Crăciun pentru un bunic!

 

Direcţionează 20% din impozitul pe profit către Fundaţia “Lumina”

 

Până la sfârşitul anului puteţi directiona 20% din impozitul pe profit către Fundaţia “Lumina” Brăila. Este o sumă pe care oricum trebuie să o daţi statului, de aceea vă îndemnăm să fiţi alături de ONG şi să schimbaţi în bine destinele a 36 de tineri fără familie. Sunt tineri care la 18 ani au părăsit sistemul de protecţie a copilului şi au găsit un refugiu la fundaţie. Aici petrec câţiva ani, timp în care îşi termină studiile, învaţă o meserie, îşi găsesc un loc de muncă, iar atunci când devin independenţi alţi tineri care au nevoie de ajutor le iau locul la fundaţie. Şi important de precizat că în prezent toţi cei 36 tineri pe care ONG-ul îi are în grijă merg la muncă.

“În 2018, doar jumătate dintre companiile care au au fost impozitate pe baza profitului pe tot parcursul anului au utilizat facilitatea fiscală, deşi aceasta nu implică niciun cost pentru contribuabili. 2019 nu s-a încheiat, încă mai puteţi ajuta”, ne-a spus Carmen Neacşu, directoarea Fundaţiei “Lumina”.

De Crăciun, fii tu “lumina” de care tinerii fără familie şi bătrânii singuri şi bolnavi au nevoie!

 
Categorie articol: 

Comentarii