Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De ce vrei în Parlament, stimate candidat? Răspunde astăzi, Daniela Rădulescu

Ieri, până în ora 12.00, am mai primit un singur material la această rubrică, semnat de Daniela Rădulescu, numărul 2 pe lista ALDE Brăila pentru Camera Deputaţilor. Reamintim că, miercuri seara, am anunţat că până joi, ora 12.00, mai aşteptăm răspunsurile candidaţilor, în condiţiile în care încă de la începutul lunii noiembrie am lansat invitaţia publică pe adresa partidelor.

Deşi 11 formaţiuni politice s-au înscris cu liste de câte aproximativ 11 candidaţi pentru parlamentarele de duminică, doar trei de la Alianţa Noastră România, doi de la PNL, unul de la PMP, unul de la USR, unul de la PRM şi, iată, Daniela Rădulescu de la ALDE, au dovedit respect pentru brăileni şi au răspuns GRATIS la trei întrebări simple: De ce vreţi să candidaţi?, Ce vă recomandă pentru un fotoliu de parlamentar?, De ce v-ar vota brăilenii?

Ruşine celorlalţi, în frunte cu tot Partidul România Unită, filiala Brăila, de unde n-am primit niciun raport de parlamentar, niciun proiect de      ţară, NIMIC, cu Nicu Niţă de la PSD, Gheorghi Obreja şi Mihai Ruse de la ALDE, Cătălin Stancu de la USR.

Iată răspunsurile primite din partea Danielei Rădulescu:

 

De ce candidez

Ştiu că este un clişeu, dar candidez pentru un viitor mai bun.

Pentru a reda tinerilor speranţa că viitorul lor este acasă, bătrânilor noştri speranţa unui trai mai bun, iar tuturor cetăţenilor ÎNCREDEREA.

Consider că este nevoie de însănătoşirea clasei politice şi pentru asta, din punctul meu de vedere, nu ajunge să fie tânăr sau bătrân, femeie sau bărbat. Nu după astfel de criterii trebuie aleşi candidaţii, ci după cum au dovedit sau nu că au valoare şi dedicaţie pentru a fi în slujba oamenilor.

 

Ce mă recomandă

Consider că în cele două mandate de consilier municipal am căpătat experienţă în administraţie, dar şi în politică. Sunt un om al dialogului dar aş vrea să subliniez că întotdeauna am votat în CLM în conformitate cu propria conştiinţă chiar dacă poate uneori am deranjat. Faptul că am fost realeasă şi în acest an mă face să cred că brăilenii au încredere în mine.

 

De ce m-ar vota brăilenii

Înainte de a fi om politic sunt mamă. Bucuria unei familii vine, după cum bine ştiţi, împreună cu responsabilităţi şi griji, împreună cu obligaţia de a lasă în urmă o lume potrivită. Îmi doresc un oraş şi o Românie în care copiii noştri să se poată bucura de copilărie, cu tot ce decurge de aici, inclusiv reforma sistemului actual de învăţământ, extrem de greoi şi suprasolicitant pentru elevi. Dar nu se poate vorbi de o copilărie frumoasă, fără sănătate.

În acest context, iată câteva lucruri pe care le voi  susţine  în Parlament alături de colegii mei:

  • mamele să primească o primă pentru naştere în valoare de 2000 lei
  • efectuarea a 3 ecografii pe perioada unei sarcini normale, una pe trimestru, decontate de CNAS.
  • dotarea spitalelor cu ecografe performanţe, adecvate pentru examinarea sarcinii, în ambulatoriile de specialitate aflate în contract cu CNAS prin programe ale ministerului Sănătăţii, precum şi programe de pregătire ale medicilor în acest sens. Astfel de măsuri sunt necesare pentru descoperirea malformaţiilor care pot fi tratate intrauterin şi multe alte întârzieri de creştere care pot fi corectate în timpul sarcinii, asigurând nou-născuţilor o copilărie normală.

 

 
Categorie articol: 

Comentarii