Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

De când a devenit Dănăilă un pericol pentru PSD şi postacii PSD Brăila?

Este interesantă poziţionarea din ultima vreme a PSD Brăila şi a postacilor coordonaţi de PSD Brăila. Cu doi ani înainte de alegerile locale din douăzeci-douăzeci (2020), PSD Brăila pare să fi făcut o fixaţie pentru fostul viceprimar PNL, Alexandru Dănăilă. Şi nu numai PSD, ci şi aliaţii PSD de prin Consiliul Local şi Consiliul Judeţean Brăila.

Este imposibil să nu vezi, în comentariile postate la diverse articole de ziar, şi o trimitere la Dănăilă. Până şi la un articol despre un meci pierdut de Sportul Chiscani am zărit un comentariu nasol despre Dănăilă. Am glumit, dar să ştiţi că nu e departe ziua când Dănăilă va fi luat la tocat de postaci şi în articolele cu şi despre fotbal, rugby etc.

Ce nu înţeleg eu este de unde teama asta de Dănăilă? De când a conştientizat PSD Brăila că Alexandru Dănăilă reprezintă o ameninţare în perspectiva viitoarelor alegeri locale sau parlamentare.

Oameni buni şi băi pesediştilor, Alexandru Dănăilă este un pericol dacă voi îl transformaţi într-o victimă, ceea ce văd că vă străduiţi intens. Aş paria salariul meu pe trei luni că Dănăilă va scoate sub scorul partidului (PNL), asta dacă va avea curajul să candideze la Primăria Brăila. Eu unul nu l-aş vota pe Dănăilă nici dacă mi-ar pune pistolul cu apă la tâmplă. De asta zic că nu înţeleg de unde i-a apucat pe pesedişti teama asta subită de Dănăilă. Nu de alta, dar prin faptul că îl altoiesc pe unde îl prind (cu sau fără motiv), pesediştii nu fac altceva decât să îi ridice cota lui Dănăilă. Căci brăilenii, pe bună dreptate, ar putea să spună că dacă atâţia pesedişti se înhamă de un singur om, şi în municipiu, şi pe la primarii din judeţ, şi pe facebook, şi în comentariile răutăcioase ale postacilor de partid, înseamnă că acel om e mare piesă, e un adversar de temut. (Mara MARŞ)
Categorie articol: 

Comentarii